De ce sa tinem cont cand alegem un service auto?

Astazi din intamplare tot butonand telecomanda am dat peste canalul de stiri si tocmai se difuza o stire despre un accident produs datorita unor problemele tehnice ale autoturismului. Aceste probleme ar fi fost cauzate de nerespectarea unor elemente de baza in timpul reparatiei, pentru ca soferul isi ,,reparase,, singur masina in loc sa apeleze la un service auto. Cum sa ,,repari,, masina tu, daca nu esti mecanic? De aceea, m-am gandit ca ar fi bine sa punctez cateva detalii importante despre alegerea unui service auto, care sa ne ajute atunci cand avem probleme cu masina. Unchiul meu merge ori de cate ori are nevoie la service auto sector 3 Bucuresti si niciodata nu a avut nemultumiri fata de serviciile oferite, nici de personalul de acolo. Asa ca, astazi o sa va spun de ce merita sa alegeti acest service auto, mai ales ca va puteti informa/comanda si prin intermediul internetului ceea ce aveti nevoie numai accesand f5auto.ro .

pic_vw-polo-day-service-f5auto-ro_711746_large

  • Servicii de calitate. Atunci cand iti lasi masina pentru a fi imbunatatita/reparata vrei ca serviciile oferite sa fie de cea mai buna calitate,nu? Pai, da. Nimeni nu vrea ca dupa o saptamana problema sa reapara si sa ajunga masina iar in service. La acest service nu se pune aceasta problema. Serviciile oferite sunt de calitate pentru ca service-ul este dotat cu aparatura noua, moderna si operatiunile desfasurate asupra masinii dvs pot fi urmarite din sala de asteptare, prin intermediul camerelor de supraveghere montate in service.
  • Personal calificat si amabil. Este foarte important ca personalul service-ului sa fie calificat pentru a putea duce la bun sfarsit operatiunile necesare de reparare. Iar atunci cand personalul este si amabil cu atat mai mult la urmatoarea problema revii la ei.
  • Preturi corecte. Suntem satui de service-urile auto care ,,ne mananca,, de bani si fac servicii de mantuiala, dar aici gasim atat servicii de calitate cat si preturi corecte.
  • Consiliere personalizata. In functie de serviciile dorite echipa lor va poate oferi consiliere pentru alegerea celor mai indicate servicii sau piese de care aveti nevoie.
  • Rapiditate. Acesta este un atuu al lor, pentru ca sunt foarte rapizi nu trebuie sa asteptam cu zilele sau saptamanile ca sa luam masina acasa.

Inca o data va spun sa nu faceti greseala de a va lasa masina pe mainile unor asa zisi ,, mecanici,, ci sa mergeti la service auto pentru a nu intampina alte probleme mai tarziu.

F5auto.ro este service-ul auto de care ai nevoie pentru masina ta. 

19 thoughts on “De ce sa tinem cont cand alegem un service auto?

  1. Mi-E atât de frica de mașini și noi, dar cu probleme. Da, este foarte important sa alegi un service Bun așa cum alegi un doctor Bun pentru tine.

  2. Eu la service-uri nu ma bag, pana acum cateva luni nici nu stiam de unde se deschide capacul la rezervorul de benzina…am noroc ca sotul meu se ocupa de masina, eu doar o conduc … i-am si spus ca daca vrea sa nu stea tota ziua dupa mine sa aiba grija ca masina sa fie mereu in stare buna, alimentata, cu schimburile la zi, asigurari platite, gata de drum…

  3. Pe vremuri tin minte ca se reparau masinile in spatele blocului, oricine stia sa repare o Dacie, acum nu imi mai imaginez vremurile alea cand ieseau vecinii la o bere sa repare masina. Pentru orice chestie aterizez direct in service, nu ma joc cu viata mea.

  4. Ordinea in care ai mentionat fiecare aspect in ceea ce priveste alegerea unui service auto este foarte corect. Calitatea este pe primul loc, si cu toate astea nici pretul nu este de ignorat

  5. Am mai auzit de acest service dar păcat ca nu sunt din București, dar ceea ce ma bucur e ca poți găsi tot ce ai nevoie într-un singur loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares