5 motive pentru care să alegi o folie protectoare SmartProtection

De-a lungul timpului v-am vorbit despre cum să vă protejați gadget-urile cu cele mai bune produse. Unii dintre voi ați învățat câte ceva din experiențele mele și ați început să vă protejați gadget-urile, iar alții nu. Știu, majoritatea smartphone-urilor au protecție din fabrică, dar nu trebuie să uităm că acestea sunt folii de protecție clasice și nu fac mare lucru.

Când m-am hotărât să-mi iau alt smartphone am avut de dus multă muncă de lămurire cu soțul meu.  Era sigur că nu voi fi capabilă să-l păstrez prea mult timp din cauza neatenției mele și investiția nu merită. Știind asta, înainte să-i spun mi-am facut ,,temele,, și i-am anulat orice argument .

Haideți, să vedeți cum am reușit să-mi conving soțul și cum i-am adus argumente solide în favoarea foliei protectoare 😉

El: O să pui telefonul în geantă, iar în geanta ta numai eu lipsesc, că in rest poți găsi de toate. Uneori mă întreb cum poți găsi ceva în geantă când ai nevoie, mie sigur mi-ar trebui jumătate de oră numai să o deschid. În plus, uiți de faptul că tu mereu scapi lucrurile din mâini de am impresia că ai două mâini de stânga? Dacă l-ai scăpat pe gresie este terminat. Îți dai seama că după o săptămână telefonul va arăta jalnic, în cel mai fericit caz, dacă nu cumva nu v-a mai funcționa deloc.

Eu: Tocmai din acest motiv m-am gândit să-mi iau o folie cu grad ridicat de protecție. Folia protectoare SmartProtection pare o folie obișnuită, însă este un produs premium creat pentru o protecție inteligentă fiind compusă din patru straturi speciale cu o grosime de 0,2 mm. Fiecare strat în parte mă va ajuta să-mi protejez telefonul de incidente. Dacă, din nefericire o să-l zgârii atunci stratul de suprafață creat din polimeri speciali care ,,vindecă,, în timp zgârieturile de pe folie îmi va rezolva și problema asta. După stratul de suprafață urmează stratul de calitate optică și cel de dispersare a șocurilor ( nu trebuie să-mi fac griji pentru ,,scăpările,, din mână) , iar ultimul strat este cel din silicon activ care oferă o aderență perfectă și siguranță ridicată. 

El: Bine, o fi aceasta folie deșteaptă, dar gândește-te că nu o să mai ai aceeași claritate la display. Această folie o să-ți ia din claritate și având display cu touchscreen toate comenzile îți vor fi preluate mai greu. Nu o să-ți placă asta și telefonul va rămâne fără folie,  apoi ajungem de unde am plecat: nu merită să îți iei un nou smartphone.

Eu: Vezi, că nu știi? Folia de protecție este transparentă 100%, așa că nu trebuie să-mi fac nici o problemă în ce privește claritatea. Ba, mai mult are calitate Full HD și păstrează culorile originale ale smartphone-ului. Iar în privința comenzilor nu vor fi probleme, folia este fină și nu schimbă cu nimic ,,abilitățile,, smartphone-ului.

El: Hai, fie și asta. Până aici toate bune și frumoase, dar știi ce a pățit Iuli cu folia lui? A dat o căruță de bani pe ea și nici măcar nu s-a potrivit cu smartphone-ul lui. Cine iți garantează că folia asta o să se potrivească?

Eu: Tu ești Toma Necredinciosul. Folia de protecție se poate mula perfect pe orice suprafață, chiar și curbată datorită elasticității sale. Dacă îți spun că folia aceasta se regenerează mereu datorită stratului de polimeri și elimină urmele de uzură zilnică sau de zgârieturi, ce mai spui? 

El: Am înțeles! Această folie este super deșteaptă, dar cum o vei instala? Nu am auzit să avem prin zonă ,, meșteri,, care să instaleze folii de protecție pe telefon. La asta pun pariu că nu te-ai gândit.

Eu: Crezi? Te înșeli. Ăsta e unul dintre multele lucruri care mi-au plăcut la această folie, instalarea se poate face fără nici o problemă de oricine. Nu trebuie să ai studii pentru așa ceva, așa că mă descurc și singură. La comandarea foliei primesc gratuit și accesoriile necesare pentru instalare: microfibră, spary, card de instalare și instrucțiuni. Știu, tu ești cârcotaș de fel și țin să te anunț dinainte că nu este nici o problemă, dacă nu reușesc din prima să o fixez cum trebuie. Folia se poate dezlipi fără probleme de pe telefon, se curăță cu puțin spray și se poate instala din nou 🙂 În cazul meu, așa cum spui tu, cu două mâini de stânga pot încerca și de zece ori că tot nu pățește nimic folia. 

El: Wow. Până aici aproape m-ai convins, însă după atâtea avantaje ale acestei folii sunt convins că prețul este pe măsură. Crezi că o astfel de folie are un preț modest? Nici gând. Acum uimește-mă cu prețul și  o să cadă toate argumentele tale atât de solide de până acum.

Eu: Prețul? Îți spun dinainte că o să-ți iei și tu una când o să afli cât de mic este prețul. Și asta nu e tot, în perioada 10-14 februarie se pot cumpăra folii protectoare cu preț redus de pe https://www.smartprotection.ro datorită campaniei lor de Valentine’s Day. Hmm, acum ce mai ai de zis? 

El: Abia aștept să înceapă promoția pe 10 februarie și să ne comandăm două folii protectoare SmartProtection.

Eu: Asta înseamnă că o să-mi iau un smartphone nou,nu? 

El: Sigur, draga mea. Atât smartphone-ul cât și folia protectoare vor fi cadourile mele pentru tine de Valentines Day. Te iubesc!

Eu: Te iubesc!

 

 

Nu-i așa că mi-am convins repede soțul? Pentru asta am avut nevoie de numai 5 argumente solide. Voi folositi folii protectoare pentru gadget-urile voastre?

30 thoughts on “5 motive pentru care să alegi o folie protectoare SmartProtection

  1. Asta da cadou de Sfantul Valentin, ia sa ii dau si eu la al meu sa citeasca poate primesc si eu un cadou.

  2. Imi trebuie si mie un sot ca al tau! Glumesc!
    Si eu mi-am achizitionat un smartphone nou, in urma cu o luna. Nu am avut husa si nici folie de protectie. Uneori, am trei maini stangi nu doua. Dupa doua saptamani a fost de neutilizat. Ma costa reparatia peste 400 de lei.

    1. Aoleuuu …. inseamna ca pana la urma m-ai depasit. :))))) Eu am numai 2 maini de stanga . Data viitoare sa iti iei o folie protectoare SmartProtection si nu o sa mai ai probleme. :*

  3. Vai,cat de tare a fost acest dialog.Plin de informatii,dar si amuzant,in acelasi timp.M-ai facut sa zambesc,asa de seara.Un articol frumos si util.

  4. In decembrie mi-am schimbat telefonul si bineinteles i-am luat si hainute noi pentru ca am un dar deosebit de al scapa din mana.

  5. Acum cateva luni cand am cumparat telefonul acesta, am luat si o folie protectoare pentru el. Nu de alta, dar sa aiba o viata mai lunga decat precedentul…Eu recomand folia pentru telefon!

  6. Mă crezi ca nu am folie la telefon?mă gândesc serios sa îl dau soțului căci e nou și e păcat de el. Eu nu prea merita telefoane

  7. Si eu am nevoie de o folie de protectie, dar nu mi-am luat inca pana acum. Am auzit de aceste folii ca sunt foarte bune si cred ca va fi cel mai frumos cadou.

  8. Folie de protectie am la telefonul si tableta fetitei..ale mele momentan sunt neprotejate…

  9. Uuuuu…nu am stiu despre aceste informatii..sunt bine venite oricum pentru ca nu avem de gand sa-mi cumpar folie de protectie de sticla pentru telefon, am spus ca no poate protejeaza mai bine, decat cea normala, dar daca voi avea grija de telefon, atunci nu voi pati nimic… si ma duc sa-mi cumpar folie la telefon ca nu vreau sa ajunga sgriat sau in cel mai prost caz spart

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares