4

Cum si cat se castiga din videochat?

Pana nu demult videochat era un subiect tabu, insa in ultimii 2 ani am vazut o schimbare majora a atitudinii oamenilor fata de aceasta meserie practicata de unele fete. Stiu, sigur mai exista țața Leana din nu stiu care sat uitat de lume, care cand aude cat se castiga din videochat incepe sa zica ca e lucru necurat si nu poate fi adevarat, dar ca ea sunt foarte putine persoane. Foarte putina lume in zilele noastre mai cred ca  videochat-ul este ceva rusinos si asta nu poate decat sa ma bucure. Pentru mine nu, n-as avea niciodata curaj sa fac acest lucru pentru ca sunt timida de felul meu si cred ca nu as putea scoate doua cuvinte in fata camerei indiferent de cat de atractiv ar fi salariu videochat 😀 dar fetele care isi doresc sa fie independente financiar si in acelasi timp sa mearga la facultate pot face acest lucru fara nici o problema intr-un studio videochat Bucuresti.

O prietena imi spunea ca s-a angajat la Studio Videochat GlamourStudio in urma cu jumatate de an, iar castig videochat este foarte bun si acest lucru a ajutat-o sa se mute cu chirie intr-un apartament mai bun si facultatea merge destul de bine tinand cont ca se poate duce fara probleme la cursuri. Din cate am dedus de la ea  in functie de cat de mult lucreaza, dar fara a face ceva rusinos de care sa nu poata tine capul sus creste si castigul ei. Nu mi-a venit sa cred ca ea chiar munceste intr-un studio videochat pentru ca era o fata destul de timida in liceu, insa castigul din videochat vad ca i-a inalturat perdeaua de timiditate si se descurca destul de bine in fata camerei de castiga un salariu videochat destul de consistent.

De ce sa alegi Studio Videochat GlamourStudio ?

 • program lejer si nu mai mult de 8 ore pe zi,
 • salariu foarte atractiv intre 1000 si 3000$ pe luna,
 • plata se face la termen, nici o zi intarziere,
 • nu este nevoie de experienta, pentru ca acest studio videochat ofera training permanent si profesionist,
 • beneficiezi de sedinte gratuite de make-up, hairstyle si sedinte foto profesionale,
 • lucrezi intr-un studio videochat Bucuresti si te bucuri de confidentialitatea datelor personale,
 • oricand poti renunta la acest job, dar cu siguranta dupa ce ai un castig videochat peste asteptarile tale nu vei mai renunta 🙂
 • beneficiezi de premii si bonusuri de fidelitate,
 • mediu placut de lucru.

Voi ce parere aveti de acest job? Ati fi interesati de un astfel de job?

lucruri privite de jos in sus

4 Comments

 1. Tot mai multe tinere doresc sa se angajeze in cadrul unui studio. Merg la un interviu, sunt pe loc angajate si ulterior pleaca dezamagite. De ce? Pentru ca nu oricine poate sa se angajeze pe loc si sa inceapa sa castige sume fabuloase. Cele mai performante modele au parte de o o pregatire pe masura. Daca vrei sa vezi daca poti lucra in acest domeniu acceseaza pagina https://luxurystudio.ro/cerinte-videochat/ si solicita informatii suplimentare. Vei avea parte de o surpriza.

 2. Salariul este principalul motiv pentru care ne angajam, nu stiu cine merge de placere la locul de munca fara ca acesta sa ii aduca satisfactii pe plan personal si profesional.

 3. Cred ca odata ce te obnsuiesti cu mediul de lucru si cu castigurile nu mai renunti, la fel ca in orice alt domeniu.

 4. In principiu, asa cum ati zis si voi, depinde de tine cam care o sa fie veniturile tale, adica daca nu te implici, nu prea ai cum sa ai un salariu atat de mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *