1

Mai este videochat-ul un subiect tabu?

Tot mai multe femei, atat domnisoare cat si doamne, aleg sa lucreze intr-un studio videochat. Nu stiu, daca as opta vreodata pentru acest job, dar nici nu sunt contra celor care il aleg. Erau vremuri cand un job intr-un studio videochat era considerat un lucru rau, insa vremurile s-au schimbat. Daca inainte era un subiect tabu, acum este un subiect normal. Poate nu stiati, dar  video chat-ul este una dintre cele mai prospere afaceri din Romania. De la an la an numarul femeilor care aleg acest job creste, iar industria din tara noastra produce peste 100 milioane de euro. Voua vi se pare ca mai este videochat-ul un subiect tabu? Haideti sa vedem ce presupune un job la un studio videochat Bucuresti, in ce conditii se lucreaza, dar si cat se castiga lunar.

Mai este videochat-ul un subiect tabu?

Ce inseamna sa fii model videochat?

Stiu, multi au tendinta de a considera videochat-ul ca pe ceva josnic, murdar, insa jobul unui model de videochat este ca si alt job. Mentalitatea celor care considera ca a avea un job de model la un studio video chat Romania este un fel de a lucra intr-un bordel este total gresita. Munca unui model este aceea de a sta in fata unei camere si de a socializa cu diferite persoane, iar aceste persoane platesc pentru timpul petrecut cu modelul. Vi se pare ceva anapoda pana acum? Mie nu.

Care sunt conditiile in care lucreaza un model de videochat?

Sincer, nu cred ca exista un alt job la care conditiile de munca sa fie atat de placute ca la Glamour Studio. Ei chiar au creat conditii minunate pentru angajatele lor, locatii de lux cu design modern si inovator. Numai privind fotografiile putem sa ne dam seama ca modelele au toate conditiile de a se simti confortabil si rasfatate. Pe langa acest confort modelele videochat se bucura si de make-up gratuit, sedinte foto profesionale, confidentialitate absoluta, bani pentru operatii estetice etc Oare mai exista studio videochat Romania care sa ofere astfel de avantaje modelelor lor? Nu cred.

Cat se castiga din videochat?

Modelele care sunt mai indraznete si gasesc subiecte interesante cu care sa-i atraga pe clienti castiga mult mai multi bani. De ce? Pentru ca in functie de cat timp petrece clientul cu modelul in conversatie, tariful creste. Foarte simplu,nu?

Daca faceti parte din categoria femeilor indraznete atunci va recomand sa aplicati pentru un job la studio videochat Bucuresti pentru a va imbunatati situatia financiara si de a va bucura de toate avantajele oferite de Galmour Studio.

lucruri privite de jos in sus

One Comment

  1. Depinde de cat de deschisa este persoana cu care discuti. Cu toate ca videochatul a evoluat atat de mult, inca ne confruntam cu anumite mentalitati care pur si simplu nu pot accepta videochatul ca orice alt job.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.