Bazati-va pe traduceri autorizate Craiova

Nu toata lumea sta foarte bine cu limbile straine, unii inteleg mai mult say mai putin, altii ca doar inteleg dar cand vine vorba de vrbit se impotmolesc, unii doar scriu si atat, dar daca se intampla sa avem nevoie de o traducere legalizata? Ce facem atunci? Trebuie neaparat sa facem apel la o firma specializata sa ne ajute pentru ca documentele care ne trebuiesc sa fie si in legalitate, nu doar niste documente traduse de un amic pentru o bere, astfel de documente nu au nici o valoare daca nu sunt si legale. Voi cum cautati firmele pentru a va ajuta? Eu am rasfoit pentru un document tot online-ul sa gasesc ceva rapid si ieftin, dar intr-un final am gasit traduceri legalizate Craiova.

http://www.traducorice.ro/tarife.html

                                                  Traduceri Craiova – www.traducorice.ro

In ziua de azi tot mai multe acte care au nevoie de traduceri sau interpretare , de ce sa dam bani la oricine fara sa avem garantia ca acestea traduc sau interpreteaza cum trebuie acele documente. De aceea cel mai bine este sa apelati la o firma specializata si serioasa, sa aveti garantia unui adevarat succes. Biroul de traduceri autorizate din Craiova are in echipa sa personal tanar, dinamic si cu experienta, gata sa ofere cele mai bune servicii de traducere si interpretare la preturi foarte avantajoase, aceste 2 calitati sunt foarte importante pentru clienti, iar acestia pleaca multumiti de aici.

De ce sa alegeti RomTranslate?

– aici gasiti o echipa tanara, dinamica si traducatori autorizati de Ministerul Justitiei si Ministerul Culturii si Formarii Profesionale,

– va asigura calitatea serviciilor si tarduceri in/peste 26 limbi straine,

– respecta intotdeauna data predarii documentelor solicitate,

– un excelent raport calitate- pret,

– va bucurati si de suport online.

Tarifele sunt foarte avantajoase:

 – incep de la 15 lei pentru o pagina tradusa din limbile de circulatie internationala ( engleza, franceza,germana, spaniola,italiana) in  romana si invers.

– iar pentru cele de circulatie mai rara ( bulgara, rusa, maghiara, turca, greaca, araba, portugheza, ebraica, olandeza, suedeza, polona, ceha, etc) pretul pleaca de la 40 lei /pagina.

– pentru traducerea autorizata nu se percepe niciun fel de comision suplimentar.

– onorariul notarial pentru legalizarea traducerii este de 38 lei/document, la aceasta nu se percepe cost suplimentar.

– se taxeaza suplimentar traducerile tehnice si medicale.

– puteti sa negociati in functie de volumul de traducere, termenul de predare si dificultatea documentelor.

Aceste traduceri legalizate se predau in 24 ore de la primire in regim normal, iar in caz de urgenta se pot preda chiar in aceeasi zi.

Nu refuzati asemenea oferta excelenta, calitate garantata si tarife foarte mici cu predare in 24 ore sau chiar in aceeasi zi.
Viata este mult mai usoara cand apelati la un specialist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares