Pila electronica Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant

Campania ‪#‎SchollVelvetSmooth‬ a ajuns la final. La inceput eram foarte sceptica in privinta acestei pile electronice Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant oferita de Scholl Romania in campania organizata de BUZZStore dar pe parcursul zilelor m-am convins din ce in ce mai mult de eficienta ei. Inca de la prima utilizare am ramas surprinsa de efectele avute asupra picioarelor mele. Timp de 10 zile am folosit-o zilnic, in acest timp picioarele mele s-au transformat de la o zi la alta asa ca am inceput sa o folosesc numai pentru intretinere o data pe saptamana. Dupa 1 luna si jumate picioarele mele sunt catifelate si fara piele ingrosata sau bataturi. Pentru ca am fost multumita de rezultatele obtinute am recomandat-o si prietenilor si familiei oferindu-le brosurile informative din pachetul meu de buzzer si pentru cei care au vrut impreuna am facut testele pe picioarele lor.
recomand pila electronica Scholl Velevet Smooth cu cristale de diamant pentru a avea picioare catifelate si sanatoase. Acum ca vine vara trebuie sa avem cele mai frumoase picioare si sa nu ne rusinam ca avem calcaiele crapate sau cu piele inestetica. Indiferent de anotimp trebuie sa fim frumoase si sa avem picioare catifelate. Nu mai trebuie sa mergem la salon pentru a avea picioare sanatoase si frumoase, cu ajutorul acestei pile putem sa ne rasfatam in intimitate casei noastre fara costuri prea mari.
Multumesc pentru sansa oferita de a testa gratuit aceasta minunatie de pila la mine acasa.

Totul a inceput in momentul cand am primit coletul de la BuzzStore si Scholl Romania, curioasa dar si cu emotii am deschis coletul minune. In pachet aveam pila electronica Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant, 5 brosuri informative pentru prieteni si serul intens hidratant pentru picioare Scholl. 

Dupa ce am citit toate informatiile din brosura si de la pila electronica am inceput testarea pilei. Picioarele mele aveau nevoie de un rasfat ca nu mai fusesem de mult timp la salon. Pila electronica este foarte usor de utilizat avand un maner ergonomic si se porneste numai cu un simplu rotit al butonului. Dupa ce am folosit-o 3-5 minute pe fiecare picior am ramas surprinsa de rezultatele obtinute. Am spalat bine picioarele pentru a indeparta praful de piele ingrosata si am aplicat serul intens hidratant. Picioarele mele erau catifelate si pielea ingrosata dupa calcaie a fost eliminata aproape in totalitate. Pentru o prima utilizare a fost cu efecte …..WOW. 
 
Timp de 10 zile am folosit-o zilnic si picioarele mele au avut parte de un adevarat rasfat si au devenit foarte catifelate si frumoase.
 
Dupa o luna si jumatate picioarele mele arata extraordinar si sunt tare incantata de pila electronica Scoll Velvet Smooth.
Recomand cu toata increderea pila electronica Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant atat femeilor cat si barbatilor pentru a obtine cele mai frumoase picioare.

 

8 thoughts on “Pila electronica Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant

  1. Eu am folosit-o o luna si jumatate, din care primele 10 zile zilnic, apoi o data pe saptamana. dar, inca nu este nevoie sa-i cumpar alta rezerva. Inca isi face treaaba destul de bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares