Cele mai cautate moduri de relaxare

Cand vine vorba de relaxare toata lumea are cate o preferinta: calatoriile, shoppingul, inotul, cantatul etc,  asa ca m-am decis sa fac un mic sondaj pentru a afla care sunt cele mai cautate moduri de relaxare. Cand am pus totul cap la cap am realizat ca multe persoane aleg ca modalitate de relaxare si masaj erotic bucuresti. Nu mi-a venit sa cred, nu mai este oare acest subiect unul tabu? wow… chiar ma bucur sa constat asta.

Top 3 moduri de relaxare.

  1. Shopping-ul. Cred ca acest mod de relaxare este mai mult pentru doamne,nu? Va inselati, am ramas uimita sa aflu ca si domnilor le face placere mersul la shopping pentru a se relaxa, dar ca acesta sa aiba efecte domni trebuie sa mearga singuri, nu cu sotiile sau iubitele. Hmm… oare de ce? 😀 In schimb, doamnele mi-au spus ca ele se relaxeaza la shopping indiferent daca sunt singure sau impreuna cu barbatii,chiar si daca acestia le streseaza cu timpul sau alte comentarii.
  2. Plimbarile in natura. Nu stiu de ce, dar eu mereu am crezut ca pe primul loc ar fi plimbarile in natura ca modalitate de relaxare. Ce credeam si ce am aflat sunt total opuse, astazi am aflat foarte multe lcurui interesante. Gusturile oamneilor se schimba cu timpul, in functie de mai multe optiuni. Fie ca este vorba de o iesire in parc, o iesire la iarba verde, o drumtie pe munte sau o plimbare pe malul marii, oamenilor le plac plimbarile in natura. Natura este viata, natura ne ofera energie si ne relaxeaza fara sa ne dam seama.
  3. Masaj. Masajul este la mare cautare in ultimii ani, dar in ultima perioada chiar si masajul erotic este preferat atat de domni cat si de doamne. Nu ma asteptam ca intervievatii mei sa accepte faptul ca mersul la un masaj erotic este o optiune de relaxare, dar sa mai si recunoasca ca merg destul de des la astfel de masaje. Nu sunt o incuiata, gen mamaie de 90 de ani, si ma bucur sa vad ca niste lucruri care odata erau tabu, acum sunt lucruri normale si spuse fara jena.

Ce parere aveti despre top 3 cele mai cautate moduri de relaxare? Cum arata top 3 la voi?

1 thought on “Cele mai cautate moduri de relaxare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares