Paleta de farduri și pudra de la Makeup Revolution


Bine ați venit sau revenit pe blogul meu!
N-am mai scris de mult despre produse de makeup. Dar, chiar e cazul pentru că super paleta de farduri și pudra de la Makeup Revolution îmi plac foarte mult. Nu pot să păstrez această descoperire doar pentru mine, nu? Produsele lor îmi sunt dragi de ani de zile, am avut foarte multe produse de la ei. De curând am început să folosesc și un ser de la ei și îmi place maxim. În fine, haideți să ne concentrăm pe paleta de farduri și pudra de la Makeup Revolution.

Dacă înainte mă machiam ocazional, acum nu este zi să plec la muncă nemachiată. Nu exagerez cu aplicarea a n produse pe față, ci doar strictul necesar. Asta constă în rutina de îngrijire a tenului și apoi fond de ten, pudră, fard de ochi, rimel și ruj. Cât mai simplu și lejer, mai ales, acum vara.

Paleta de farduri Allure de la Makeup Revolution

Încep cu paleta de farduri Allure de la Makeup Revolution. Vă spun sincer că m-a cucerit de la prima vedere. Știu că nu ambalajul contează, dar acesta este superb și de fiecare dată întind mâna către ea. Este o paletă foarte șic și elegantă. Paleta are o gamă variată de culori, atât mate cât și sidefate. Mi-a plăcut pentru că nu sunt prăfoase și se blenduiesc destul de bine cu ajutorul unei pensule speciale de blenduit. Am învățat în timp că pentru a obține un machiaj bun și de calitate trebuie să pun accent atît pe farduri cât și pe accesoriile necesare efectuării machiajului. La prețul pe care îl are această paletă d efarduri este o adevărată comoară.

Pudra Banana de la Makeup Revolution

Să vă spun sincer că mare atenție nu i-am dat acestei pudre la început? Mi s-a părut parcă prea deschisă pentru mine și oricum sunt adepta pudrelor translucide. Însă din fericire pentru mine, într-una din zile nu mi-am găsit pudra ( fetița mea se joacă uneori cu ele) și am zis să încerc pudra Banana. La început m-am enervat pentru modul de aplicare, dar după un pic de stăruință am reușit să o aplic pe ten. Și abia acum vine surpriza: imi place foarte mult. Nu este deloc deschisă pentru tenul meu și conferă un aspect atât de fain tenului că îmi pare rău că am lăsat-o să aștepte atâta în dulap. Trebuie neapărat să-i găsesc un recipient mai adecvat, că cel al ei nu-mi place. Nu e practic deloc, mai mult dau pe jos.

Voi sunteți mulțumite de produsele Makeup Revolution?

1 thought on “Paleta de farduri și pudra de la Makeup Revolution

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares