SaraTremo – bijuterii diverse

Astăzi vreau să vă povestesc despre o bijuterie primită de la Sara Tremo în cadrul evenimentului Danube Bloggers Meet #3. Eu cunosc de mai multă vreme acest magazin online și m-am bucurat de diverse bijuterii de la ei. Ultima bijuterie pe care am avut-o de la ei a fost un colier placat cu aur alb pe care îl am și acum, arată impecabil. Nu a suferit niciun fel de schimbare a culorii sau să aibă vreun defect. Îl port cu drag de fiecare dată și mă bucur că este remarcat de cei din jurul meu.

Aranjamente florale de la Amazing Flowers by Nicoleta

Nicoleta are niște mânuțe de aur și ce iese din ele sunt adevărate opere de artă. Și nu, nu exagerez deloc. Vă invit pe pagina ei de facebook Amazing Flowers să vedeți câte minunății a realizat până acum și câte bucurii a adus oamenilor cu lucrările ei. Sunt sigură că în spatele acestor minunății este o muncă titanică. Trebuie multă răbdare, imaginație și timp. Însă când îți place ceea ce faci, totul iese minunat.

Back To School – mega reduceri la Smyk

Vara este pe sfârșite și chiar nu știu când a trecut atât de repede. Treptat ne pregătim pentru începerea noului an școlar și de aceea azi vreau să vă spun despre campania Back To School de la Smyk. Au reduceri de pana la 70% și foarte multe articole pentru copii. Noi deja le-am trecut pragul și ne-am bucurat de ofertele lor. Până pe 12 septembrie vă puteți bucura de reduceri. Aveți disponibil și catalogul online pentru a vă informa inainte de a merge în magazin.

FemmeLuxe: noutăți în garderoba mea

Luna trecută am primit prima comandă din acest an. Mie îmi plac foarte mult hainele de la ei, însă o perioadă nu am mai făcut comenzi. Cred că ultima comandă de la ei a fost prin noiembrie și v-am arătat hăinuțele aici. Uneori am nimerit mărimile, alteori nu, însă de fiecare dată calitatea materialelor a fost una bună. De data asta mi-am luat patru articole vestimentare: pantaloni roz, un trening negru cu glugă, un trening cu bluză scurtă ( la acest aspect nu am fost atentă, căci nu prea mai sunt la vărsta la care să-mi arăt buricul :))) și un trening mov. În concluzie am ceva noutăți în garderoba mea de la Femme Luxe.

Sandale din piele naturală by Giulio

Inițial, am crezut că este vorba despre vreo afacere străină, vreun italian sau ceva de genul, după nume, însă mare mi-a fost surpriza să descopăr povestea din spatele magazinului online Pantofi GIULIO. Firma GIULIO este o afacere de familie românească care a luat naștere în 1992. Wooow… aproape 30 ani de când se află pe piața românească. Asta ne demonstrează că talentul și perseverența lui Petre Giuliano au dat roade. Pasiunea lui pentru manufactură l-a adus la ceea ce este astăzi, un brand și un renume apreciat și lăudat pe piața românească.

Rafinament, eleganță și stil: geantă roșie din piele naturală by Manier.ro

De-a lungul anilor v-ați obișnuit cu preferințele mele în materie de beauty, fashion sau orice altceva dezbat pe blog. La mine a venit iepurașul drăgălaș cu o minunăție de geantă roșie din piele naturală de la Manier.ro Pur și simplu, o ador! De aceea nu aveam cum să nu v-o arăt și vouă. Dacă majoritatea genților pe care le am sunt negre, acum am optat pentru ceva mai provocator: o geantă roșie din piele naturală. O astfel de geantă nu poate decât să-i ofere unei doamne rafinament, eleganță și stil, nu?

Tablou cu diamante – Vază cu flori galbene

La prima vedere o să pară foarte dificil de pictat, dar nu este deloc. În primul rând trebuie să știți că nu trebuie îndepăratată folia de pe toată suprafața tabloului, ci treptat, ca să nu se usuce acel adeziv de pe tablou.
În al doilea rând trebuie sa lucrați porțiuni cu același număr, ca să nu schimbați continuu sau să zăpăciți culorile. Diamant cu diamant tabloul prinde contur și după ce ați pus câteva o să fiți atât de prinși încât o să uitați noțiunea timpului