Keen Strok de la Hair Boutique


Bine ați venit sau revenit pe blogul meu!
Iată că am ajuns aproape de finalul postărilor ce țin de evenimentul Danube Bloggers Meet #3. A fost o perioadă foarte aglomerată pentru mine și abia acum am reușit să liniștesc un pic. Produsele Keen Strok le-am primit de la Hair Boutique și am fost tare încântată de ele pentru că nu le-am mai încercat până acum. Am primit produsele în funcție de problemele părului sau ca să zic mai bine, în funcție de tipul de păr. Noi am comunicat ce tip de păr avem și cam ce probleme avem, iar ei ne-au oferit produsele potrivite pentru a remedia problemele părului.

Eu am cel mai prost păr din lume, nu știu, dacă mai are cineva ca mine. Sper că nu, că e groaznic. Am părul rar, subțire ca un fir de parf 🙂 , fără volum, se îngrașă extrem de repede și nici foarte rezistent. Hmmm… grav, nu? Așa am zis și eu, dar ce să fac? Mama Natură a terminat toate calitățile unui păr mișto până am ajuns eu la ea. :)) Cu toate astea produsele Keen Strok de la Hair Boutique mi-au plăcut maxim de mult și chiar am văzut îmbunătățiri ale părului după folosire.

De ce să alegem Keen Strok de la Hair Boutique?

Sincer, nu am auzit de ei până acum, dar asta probabil pentru că produsele lor nu se regăsesc în magazinele obișnuite, farmacii sau marketuri. Keen Strok comercializează numai produse profesionale care se folosesc în saloane. Acest fapt denotă că produsele sunt cu adevărat bune și merită încercate. Nu știu, dacă e valabil pentru toată lumea, dar la mine au dat rezultate.

Calitatea și eficiența produselor Keen Strok chiar sunt reale. Prețurile sunt într-adevăr puțin, dar foarte puțin, mai ridicate decât a altor produse. Însă ținând cont că sunt produse profesionale cu rezultate pe măsură fiecare bănuț este justificat.

Goodiebag Keen Strok de la hair Boutique:

  1. Keen Strok Bain Volume Shampoo
  2. Keen Strok Bond Repair 9 Seconds
  3. Tratament Fiole nutritive cu vitamine 1 fiola x 15ml
  4. Essential Hair Lotion Tratament nutritiv leave-in 1fiola x 12ml, orange
  5. Essential Hair Lotion Tratament nutritiv leave-in 1fiola x 12ml, blue

Eu am fost foarte mulțumită de ele pentru că părul meu este mult mai sănătos și cu volum față de cum era înainte când nu foloseam produsele Keen Strok.
Voi le-ați încercat?

1 thought on “Keen Strok de la Hair Boutique

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares