Îți dorești gene naturale lungi, dese și sănătoase?

Foarte multe doamne și domnișoare aleg să apeleze la extensiile de gene pentru a avea gene mai frumoase. Da, și eu am avut de câteva ori extensii de gene, dar am renunțat la a mai pune pentru că genele mele erau aproape distruse. Nu știu, dacă a fost vina tehnicienelor, a mea sau chiar a genelor în sine. Cert e că după ultima aplicare am văzut că aproape rămăsesem fără gene. De aceea am renunțat la extensii și am încercat să folosesc produse pentru a-mi regenera genele naturale.

Testez noi produse PellAmar

Dermato-cosmeticele Pell Amar sunt făcute să rezolve, nu să astupe problemele de sănătate de la nivelul pielii. În conceperea lor am folosit cele mai recente descoperiri în domeniu. Încet, încet, redevin optimist: parcă românii încep să-și dea seama de bogățiile cu care au fost binecuvântați și tind să le apere și să le protejeze.” (Prof. Dr. Ștefan Ionescu-Călinești).

Bioblas – produse pentru păr

Produsele Bioblas sunt sigure din punct de vedere al sănătății mulțumită sintetizării extractelor de plante cu ajutorul unor tehnologii inovative. Se pune accentul pe calitate, de aceea ingredientele sunt naturale, din extracte de plante astfel încât să îndeplinească nevoile fiecăruia.
Laboratoarele Biota dezvoltă produse cu ingrediente naturale 100%, cunoscute la nivel internațional pentru calitatea și eficiența lor. Produsele Bioblas le găsiți pe Valentino Cosmetics .

Cosmetice naturale de la Picătura Naturii

Da, o să încep cu deodorantul cremă cu Lemongrass pentru că acesta a fost marea mea curiozitate. Și nu m-am înșelat în privința lui. Așa cum vă spuneam și la început îl voiam pentru piticul meu de 9 anișori care începe să transpire. L-am aplicat întotdeauna seara, înainte de culcare, chiar dacă nu e specificată treaba asta pe undeva. Așa am simțit eu să fac. Nu i l-am aplicat zilnic, ci cam la două zile. Și tare mult mă bucur că este foarte eficient. Mirosul urât a dispărut și piticul se simte mai încrezător.

Produse cosmetice coreene DD’ell Cosmetics

DD’ELL a fost creat ca brand cosmetic în 1985 ( 😀 se pare că suntem de aceeași vârstă ) și au evoluat foarte mult folosind ingrediente de cea mai bună calitate, fără parfum, parabeni, sulfați,alcool sau gluten. Iar o altă parte frumoasă este că NU sunt testate pe animale. Acest lucru mă bucură foarte mult și apreciez în egală măsură ca și produsele.

Ce măsuri trebuie să iei pentru a preveni sau îndepărta pungile de sub ochi?

Pungile de sub ochi sunt destul de deranjante pentru oricine, însă dacă suntem atenți la câteva detalii am puteam să prevenim sau să reducem aceste pungi inestetice. Da, dacă cauți pe internet sunt foarte multe soluții, sfaturi, recomandări…. însă eu vreau să vă povestesc doar experiența mea. Ca de altfel cum fac cu toate produsele despre care vă povestesc aici pe blog. Îmi place să vă spun părerile mele sincere, dar strict prin experiențele mele.

Kit complet împotriva căderii părului de la Yves Rocher

Clar să nu vă așteptați să înceteze brusc căderea părului, nici eu nu am avut asemenea așteptări. Însă s-a redus numărul firelor căzute, iar părul este mai sănătos, mai rezistent și strălucitor. Nu mai pare lipsit de viață ca înainte, ci chiar are și mai mult volum. Voi continua să folosesc aceste produse împotriva căderii părului de la Yves Rocher.

7th Heaven ne răsfață cu măști pentru păr, ten și picioare

De-a lungul anilor, am folosit foarte multe măști pentru ten, picioare sau păr, însă de departe preferatele mele sunt cele de la 7 th Heaven. Le știu de ani buni, încă de pe vremea când se găseau sub altă denumire, Montagne Jeunesse, dacă nu-mi joacă memoria feste. Da, am rămas clientă fidel acestor măști pentru că ele au fost mereu îmbunătățite și diversificate. La început erau numai măști pentru ten, dar acum gama lor s-a diversificat și 7th Heaven ne răsfață cu măști pentru păr, ten și picioare.

Eladerm: ser cu acid hialuronic 3HA și cremă protecție solară 50+

discutăm despre un brand românesc cu produse dermatocosmetice. Produsele Eladerm sunt fabricate în România, la Alba Iulia. Iar în spatele acestui brand minunat stă un tânăr farmacist pe nume Emanuel Lazăr. Și pentru că își dorește ca produsele să fie de cea mai bună calitate, ingredientele sunt achiziționate din străinătate. Cu toate astea prețurile produselor dermatocosmetice sunt accesibile astfel încât să poată fi folosite de toate clasele sociale ale populației.

Apa de parfum To Be by Vioris

Parfumeria Vioris este foarte apreciată în toată lumea. Mulțumită calității, prețului, mirosului divin și persistenței, clienții au fost cei care au promovat parfumeria. În urmă cu câțiva ani pe când rețelele sociale nu erau atât de populare, un parfum ales cu grijă și oferit cuiva drag făcea mai mult decât 1000 de reclame. De la un om la altul, clientela s-a format și Parfumeria Vioris se bucură de numeroși clienți mulțumiți de parfumurile minunate.