Intimohelp – produse pentru o igienă intimă corectă

Igiena intimă este esențială pentru menținerea sănătații și evitarea infecțiilor. Deși de multe ori am citit sau auzit că unele femei nu sunt adeptele produselor special create pentru igiena intimă, nu sunt de acord cu acest lucru. Să vă spun și de ce: avem nevoie de produsele pentru igiena intimă fiindcă acestea mențin pH-ul acid al zonei intime și ne feresc de multe probleme de sănătate. Din păcate acest subiect este încă unul tabu, la noi. De ce? Nu știu, pentru că este un subiect ca oricare altul din viața noastră. Informarea corectă este absolut necesară și trebuie pus accent și pe această rutină de îngijire a corpului. Astăzi vreau să vă vorbesc despre două noi produse Intimohelp pe care le-am descoperit recent.

Tea Tree – produse antibacteriene cu ulei de arbore de ceai

În această perioadă dezinfectarea este esențială. La începutul apariției virusului Covid-19 am fost foarte stresată și îmi era teamă de orice ieșire. Am evitat foarte mult locurile aglomerate atunci când trebuia să ies și imediat cum ajungeam acasă mă dezinfectam pe mâini și hainele imediat puse la spălat. Treptat am început să mă liniștesc însă am păstrat cu strictețe spălatul pe mâini foaret des și dezinfectarea. La Danube Bloggers Meet unul dintre sponsori a fost Tea Tree, care ne-au oferit 4 produse pe bază de ulei de arbore de ceai.

Apidava – produse naturiste

Produsele de la Apidava nu-mi sunt deloc străine. De ani de zile folosesc mierea Apidava și niciodată nu voi renunța la ea. Vă las și o rețetă de pancakes și o rețetă de limonadă cu miere ecologică polifloră di Melio de la Apidava. Pe lângă miere am folosit și alte produse cosmetice. Însă astăzi o să vă povestesc despre trei produse noi pentru mine: perle cu esență de Muguri de Brad, săpun cu miere si propolis și cremă hidratantă cu miere , propolis și ceară de albine. Acestea le-am primit la Danube Bloggers Meet pentru că Apidava ne-a făcut onoarea de a ne susține evenimentul.

Wibo – produse cosmetice accesibile

Valentino Cosmetics comercializează produse cosmetice de la branduri apreciate de multă lume. De la ei am încercat și alte produse, însă de la Wibo este pentru prima dată când testez ceva. Curiozitatea m-a împins să aflu mai multe informații despre brand, dar și ce alte produse mai au în portofoliu. Uite așa am aflat că Wibo este un brand polonez de cosmetică decorativă de înaltă calitate și care oferă prețuri accesibile produselor sale. Au o gamă variată de produse de make-up și ojă.

Life Care – momente de răsfăț

Astăzi vreau să vă povestesc despre experiența mea cu produsele Life Care. Produsele lor nu-mi sunt deloc străine și chiar v-am povestit despre un produs care mi-a plăcut tare mult ( AICI ). Însă masca facială Biotissima cu venin de albină și gelul de duș cu trandafir sălbatic au fost două produse noi pentru mine. Life Care a fost unul dintre sponsorii evenimentului danube Bloggers Meet de la Galati, din luna martie. Goodiebag-ul oferit de ei m-a încântat foarte mult pentru că așa am avut șansa să descopăr alte produse minunate.

Loncolor – grijă pentru părul tău

Luna trecută am testat vopseaua de păr fără amoniac Loncolor Expert Oil Fusion. Produsele de la Loncolor nu-mi sunt deloc străine, ci le folosesc de foarte mulți ani. Un articol despre o altă gamă găsiți aici. De când mă știu m-am vopsit aproape întotdeauna acasă, singură, foarte rar am mers la salon. Fac asta pentru că părul meu este foarte rar și în 15 minute mă vopsesc singură, fără prea mult efort. În această perioadă, când toate saloanele sunt închise, pentru mine vopsitul acasă a fost o joacă de copii.

VivaNatura – cosmetice naturale românești

Primul produs despre care o să vă povestesc este crema de mâini cu gălbenele și cătină. În această perioadă zbuciumată mi-a fost de mare folos. De la atâtea produse de dezinfectare pielea mâinilor era destul de afectată. Crema de mâini are o textură cremoasă care se absoarbe rapid în piele. Pielea rămâne catifelată, netedă și moale. Pe lângă astea această cremă tratează și micile afecțiuni ale pielii mulțumită extractului de gălbenele.

Essence – o nouă descoperire pe Notino

Spre rușinea mea, deși știam de produsele Essence, nu am încercat niciunul. Însă de vreo câteva zile bune am tot zărit în online numeroase recomandări ale produselor și am devenit tare curioasă în privința lor. Puteam să rămân așa cu curiozitatea? Nu, clar. Așa că, Essence – o nouă descoperire pe Notino. Repejor mi-am comandat două produse : o paletă de farduri de pleoape și o paletă de conturare a feței. Aș mai fi luat vreo două, dar am zis să le testez întâi pe acestea și dacă sunt mulțumită să mai iau și altele de care am nevoie. Le-am așteptat cu mare nerăbdare și ieri au ajuns. Le-am testat rapid și mi-am făcut câteva impresii despre ele. Sunt atât de drăguțe că le-am făcut foarte multe poze 🙂

Produse de îngrijire de la Narah.ro

Nu degeaba vă spuneam zilele trecute că atenția mi se îndreaptă tot mai des spre produsele de îngrijire cu ingrediente naturale. În dulăpiorul meu au ajuns și produsele Zenz de pe Narah.ro Ele sunt cu ingrediente naturale, sunt vegane, organice și nu conțin parabeni, sulfați sau parfum. Într-un cuvant sunt prietenoase cu pielea. Mulțumită acestui fapt aceste produse pot fi folosite și de femeile însărcinate și de copii. Pe lângă faptul că sunt prietenoase cu pielea sunt și foarte eficiente, de aceea sunt recomandate cu multă căldură de foarte multă lume.