Parfumuri arăbești Rasasi Shuhrah pentru el & ea

O alegere mai bună nici că puteam să fac vreodată. Adevărul e că m-a încântat și reducerea de 61% , dar clar merită chiar și prețul întreg. Are un miros incredibil de plăcut, iar persistența este ceva de speriat ( la modul bun ). N-am avut niciodată un parfum care să persiste și să se simtă puternic, chiar și după 5 zile ( vorbind despre parfumul pe haine). Chiar dacă nu am aplicat parfum deloc, el se simțea de cei din jur ca și cum mi-aș fi dat în acceași zi.

Alege cadouri de pe Notino

Cu bune, cu rele iată că trece și 2021. A fost un an bunicel și sper că următorul să fie și mai bun din toate punctele de vedere, atât pentru mine cât și pentru voi. Eu mi-am pregătit și lista pentru Moș Crăciun, nu e lungă, dar am menționat sus și tare să îmi aducă un rimel pe care mi-l doresc tare mult de la Notino.

Black Friday 2021 pe Notino

Și pentru că se apropie cu pași repezi luna cadourilor, cred că acum este momentul potrivit pentru a achiziționa toate cadourile pentru cei dragi. Eu una, așa fac. Acum sunt reduceri foarte bune și au timp să ajungă până am nevoie de ele. De asemenea în decembrie nu mai sunt nevoită să alerg prin diferite magazine, prin aglomerație, pentru a lua cadourile. Studiez din confortul casei mele toate ofertele și le aleg pe cele mai bune. Nu-i așa că e mai ușor și practic?

Cetaphil – produse de calitate

Am văzut foarte multe postări în social media despre produsele Cetaphil, dar nu le încercasem. Chiar m-am bucurat când am descoperit produsele la eveniment pentru că eram foarte curioasă dacă își merită sau nu laudele pe care le-am tot văzut și auzit. În goodiebagul de la NeolaPharma cu produse Cetaphil am primit două produse full size: crema hidratantă de zi cu acid hialuronic și serul pentru zona ochilor, plus multe mostre și o inimioară antistres.

Dream by Famous Luxury Perfumes

Astăzi vreau să vă povestesc despre un nou parfum care face parte din colecția mea de prin luna august. A devenit unul dintre preferatele mele și îl ador. Este vorba despre Dream by Famous Luxury Perfumes. Acesta este aproape identic cu Olympea by Paco Rabanne, atât ca miros cât și ca persistență. Spun asta din perspectiva celei care are atât originalul cât și această reinterpretare de la Famous Luxury Perfumes.

Ser facial Oil Control by Hera Medical

Serul facial Oil Control by Hera Medical îmi place extrem de mult. În primul rând ador faptul că este dotat cu pipetă pentru dozarea produsului. Acest lucru face aplicarea mult mai igienică și mai precisă. Un alt aspect este faptul că după aplicare se absoarbe destul de repede în piele ( cel puțin în cazul meu). Deși este vorba despre un ulei, tenul meu nu rămâne uleios, din contră, a doua zi tenul este catifelat, hidratat și mult mai luminos.

Makeover Paris – produse pentru make-up

Makeover Paris este un brand internațional de cosmetice profesionale ce a deschis primul showroom din România, în Coresi Shopping Resort din Brașov, în anul 2015. Însă de 2 ani mulțumită magazinului online se pot bucura de minunatele produse toate doamnele și domnișoarele din întrega țară.
Pentru a vă bucura și voi de produsele Makeover Paris trebuie neapărat să vizitați magazinul online, să îi urmăriți pe canalele de socializare pentru a afla noutățile și promoțiile care apar la produse. Sunt sigură că și vouă o să vă placă produsele lor pentru că sunt de calitate și sunt foarte rezistente în timp.

BIOSUNLINE – Energie pentru sănătate

Goodiebag-ul primit a fost destul de consistent și acoperind o gamă variată de produse: minivitamina C pentru copii, Focus Kids BSL, Imunovita Esential, Biominerale pentru păr și unghii și SunBlock. Inițial am început cu mini vitamina C pentru a le crește din timp imunitatea celor mici, astfel încât să fie pregătiți când încep școala. Însă un alt produs care mi-a atras în mod deosebit atenția a fost Focus Kids BSL și o să vă povestesc imediat mai multe.