Vine vara: îngrijirea tenului cu cosmetice naturale Naobay

Pe cât de mult iubesc căldura și soarele, pe atât de mult urăsc faptul că pielea mea este mult mai expusă problemelor. Însă în ultima perioadă am început să fiu mult mai atentă la ce produse folosesc pentru îngrijirea tenului. De fiecare dată aleg să folosesc cosmetice naturale și se văd schimbări majore. Cosmeticele naturale Naobay de la Biocart.eu sunt cele pe care le testez în acest moment și sunt ideale pentru vară.

Vichy – alegerea mea pentru un ten impecabil

Cu trecerea anilor tenul își pierde din elasticitate și încep să apară ridurile, petele pigmentare și să fie lipsit de vitalitate. Am grija ca pentru fiecare problemă să am un produs de calitate și eficient. Produsele cu acid hialuronic sunt cele mai indicate pentru că ajută la refacerea tenului. Acidul hialuronic datorită proprietăților sale miraculoase, ajută pielea să rețină o cantitate mare de apă, care este eliberată treptat. Îngrijită corect și regulat pielea devine hidratată, mai elastică, se regenerează treptat și astfel ridurile se diminuează.

În Lumea Lavandei

Lumea Lavandei cultivă două soiuri diferite de lavandă din cele 47 de soiuri cunoscute. Pentru a realiza produse de cea mai bună calitate extragerea uleiului cel mai pur de lavandă se face din soiul Sevastopolis ( Lavandula Angustifolia Seuthopolis). Pentru o acuratețe exactă că puritatea este în parametrii legali farmaceutici fiecare lot este testat în laborator. Iar pentru produsele de decorațiuni și aranjamente florale se cultivă soiul Hidcote (Lavandula Angustifolia Hidcote) pentru nuanța deosebită a florilor sale.

Triodeluxe – sponsor la Danube Bloggers Meet

În ultimele trei luni am scris despre produsele primite la Danube Bloggers Meet de la Galați. Încă nu le-am terminat, mai avem vreo câteva și luna asta. Unul dintre sponsorii evenimentului a fost și Triodeluxe care ne-a oferit un odorizant și o keratină lichidă pentru păr. Nu-mi sunt necunoscute produsele de la Triodeluxe. De-a lungul anilor am folosit diverse produse, însă pe acestea nu. Aici găsiți părerea mea despre alte produse testate de la ei.

Intimohelp – produse pentru o igienă intimă corectă

Igiena intimă este esențială pentru menținerea sănătații și evitarea infecțiilor. Deși de multe ori am citit sau auzit că unele femei nu sunt adeptele produselor special create pentru igiena intimă, nu sunt de acord cu acest lucru. Să vă spun și de ce: avem nevoie de produsele pentru igiena intimă fiindcă acestea mențin pH-ul acid al zonei intime și ne feresc de multe probleme de sănătate. Din păcate acest subiect este încă unul tabu, la noi. De ce? Nu știu, pentru că este un subiect ca oricare altul din viața noastră. Informarea corectă este absolut necesară și trebuie pus accent și pe această rutină de îngijire a corpului. Astăzi vreau să vă vorbesc despre două noi produse Intimohelp pe care le-am descoperit recent.

Igiena orală cu produse Lacalut

Igiena orală este foarte importantă pentru a avea o dantură frumoasă și sănătoasă. Foarte multe persoane se confruntă cu probleme ale danturii și de cele mai multe ori sunt nevoite să apeleze la specialiști de la vârste destul de fragede. Pentru a evita astfel de probleme este necesară o igienă orală adecvată și riguroasă. Este astăzi vă vorbesc despre rutina mea de igienă orală cu produse Lacalut. De-a lungul timpului am încercat mai multe produse pentru igiena orală și în urmă cu doi ani am început să folosesc produsele Lacalut.

Tea Tree – produse antibacteriene cu ulei de arbore de ceai

În această perioadă dezinfectarea este esențială. La începutul apariției virusului Covid-19 am fost foarte stresată și îmi era teamă de orice ieșire. Am evitat foarte mult locurile aglomerate atunci când trebuia să ies și imediat cum ajungeam acasă mă dezinfectam pe mâini și hainele imediat puse la spălat. Treptat am început să mă liniștesc însă am păstrat cu strictețe spălatul pe mâini foaret des și dezinfectarea. La Danube Bloggers Meet unul dintre sponsori a fost Tea Tree, care ne-au oferit 4 produse pe bază de ulei de arbore de ceai.

Apidava – produse naturiste

Produsele de la Apidava nu-mi sunt deloc străine. De ani de zile folosesc mierea Apidava și niciodată nu voi renunța la ea. Vă las și o rețetă de pancakes și o rețetă de limonadă cu miere ecologică polifloră di Melio de la Apidava. Pe lângă miere am folosit și alte produse cosmetice. Însă astăzi o să vă povestesc despre trei produse noi pentru mine: perle cu esență de Muguri de Brad, săpun cu miere si propolis și cremă hidratantă cu miere , propolis și ceară de albine. Acestea le-am primit la Danube Bloggers Meet pentru că Apidava ne-a făcut onoarea de a ne susține evenimentul.

Wibo – produse cosmetice accesibile

Valentino Cosmetics comercializează produse cosmetice de la branduri apreciate de multă lume. De la ei am încercat și alte produse, însă de la Wibo este pentru prima dată când testez ceva. Curiozitatea m-a împins să aflu mai multe informații despre brand, dar și ce alte produse mai au în portofoliu. Uite așa am aflat că Wibo este un brand polonez de cosmetică decorativă de înaltă calitate și care oferă prețuri accesibile produselor sale. Au o gamă variată de produse de make-up și ojă.