Cu Misavan trecem România pe curat

Dacă și voi vreți să vă ușurați munca când vine vorba de curățenie trebuie neapărat să vă înscrieți în grupul Trecem România pe curat. În grup se postează trucuri și sfaturi pentru a vă ușura munca, dar și noutăți și concursuri. Chiar săptămâna trecută am câștigat un concurs tare frumos la ei în grup. Abia aștept să ajungă kitul Misavan câștigat. Eu cred că merită să fiți membri ai grupului.

Un cadou dulce de la Grande Dolceria și Lolliboni

In luna iunie am primit un mega colet cu bunătăți. Un cadou dulce de la Grande Dolceria și Lolliboni, care i-a uimit și bucurat pe prichindeii mei. Nu vă pot spune în cuvinte câtă bucurie a fost pe ei când au descoperit că sunt și jucării. Însă nu numai ei au fost impresionați, ci și eu. Chiar nu mă așteptam să primim atât de multe produse. Eiii, și nu vă mai spun cât de bune au fost, că s-au terminat în câteva zile. Cei care mă urmăriți și pe rețelele de socializare ați văzut deja ce am primit, dar cred că a sosit momentul să vă spun mai detaliat despre acest cadou dulce.

Marius sau Mia se sărbătoresc de Sf. Maria?

Astăzi revin cu un nou articol privind unele dileme ale oamenilor când vine vorba de a ura cuiva La mulți ani de ziua numelui. Într-un articol anterior v-am lămurit, dacă numele Iulian/Iulia se sărbătoresc de Sf. Ilie sau nu. Acum urmează să aflăm dacă Marius sau Mia se sărbătoresc de Sf. Maria. Deja v-am povestit, dacă spunem La mulți ani pe 15 august sau pe 8 septembrie. Se pare că și sărbătorirea numelor devine o problemă când nu știi cu adevărat de la ce sfânt provine numele.

Marea deschidere a magazinului SMYK All for kids în Brăila Mall

Alături de mine au fost și cei doi năzdrăvani, Florin și Minola. Atenția mea s-a îndreptat către raioanele cu îmbrăcăminte și încălțăminte, însă piticii mă trăgeau continuu către raioanele arhipline cu jucării. Am reuși să fac și câteva cumpărături, jucării, dulciuri, accesorii pentru fetiță și articole de îmbrăcăminte și o pereche de pantofiori. Clar, piticii și-ar fi dorit mult mai multe jucării, dar le-am promis mai multe jucării pentru următoarea vizită la SMYK All for kids!