Descarcă SPOT pentru reduceri, vouchere și premii la mall-urile tale preferate

Întâi de toate trebuie să îți descarci aplicația pe telefon. Aplicația SPOT o poți descărca atât pentru Android cât și pentru iPhone. Odată instalată aplicația, înregistrează-te și primești bonus 100 puncte direct în contul tău. Alte 50 puncte le primești de fiecare dată când dai check-in în Mall. Punctele se adună foarte repede, dacă scanezi și bonurile de minim 20 lei de la cumpărăturile din Mall. NU UITA: scanarea bonurilor se face in cel mult 48 ore.

Cu Misavan trecem România pe curat

Dacă și voi vreți să vă ușurați munca când vine vorba de curățenie trebuie neapărat să vă înscrieți în grupul Trecem România pe curat. În grup se postează trucuri și sfaturi pentru a vă ușura munca, dar și noutăți și concursuri. Chiar săptămâna trecută am câștigat un concurs tare frumos la ei în grup. Abia aștept să ajungă kitul Misavan câștigat. Eu cred că merită să fiți membri ai grupului.

Un cadou dulce de la Grande Dolceria și Lolliboni

In luna iunie am primit un mega colet cu bunătăți. Un cadou dulce de la Grande Dolceria și Lolliboni, care i-a uimit și bucurat pe prichindeii mei. Nu vă pot spune în cuvinte câtă bucurie a fost pe ei când au descoperit că sunt și jucării. Însă nu numai ei au fost impresionați, ci și eu. Chiar nu mă așteptam să primim atât de multe produse. Eiii, și nu vă mai spun cât de bune au fost, că s-au terminat în câteva zile. Cei care mă urmăriți și pe rețelele de socializare ați văzut deja ce am primit, dar cred că a sosit momentul să vă spun mai detaliat despre acest cadou dulce.

Marius sau Mia se sărbătoresc de Sf. Maria?

Astăzi revin cu un nou articol privind unele dileme ale oamenilor când vine vorba de a ura cuiva La mulți ani de ziua numelui. Într-un articol anterior v-am lămurit, dacă numele Iulian/Iulia se sărbătoresc de Sf. Ilie sau nu. Acum urmează să aflăm dacă Marius sau Mia se sărbătoresc de Sf. Maria. Deja v-am povestit, dacă spunem La mulți ani pe 15 august sau pe 8 septembrie. Se pare că și sărbătorirea numelor devine o problemă când nu știi cu adevărat de la ce sfânt provine numele.