Destinul unei vrăjitoare de Nicholas Bowling – recenzie

Alyce este o tânără vrăjitoare sau mai bine zis o copilă, a cărei viață se schimbă radical după ce niște vânători de vrăjitoare îi ucid mama. Ea este nevoită să fugă și să caute ajutor la o persoana pe care nici nu o cunoaște. Tot ce știe este că trebuie să ajungă la Londra și să caute într-un anume loc pentru a-i da scrisoarea de la mama ei. Va reuși ea să găsească așa ușor acea persoană? Chiar va fi de încredere și o va ajuta?

Listă cărți Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrout este una dintre autoarele mele favorite. Am citit mai multe cărți scrise de ea și toate mi-au plăcut la fel de mult. De aceea m-am gândit să fac acest articol cu o listă cărți Jennifer L. Armentrout. Cred că v-ar fi de ajutor să știți care dintre cărțile ei au fost traduse și la noi. Eu vă fac o listă a cărților pe care le-am citit și la care am și făcut recenziile. Mai sunt de tradus la unele dintre ele, iar la altele nu am reușit să le citesc până acum. Eu voi face update mereu la acest articol cu recenziile cărților pe care le citesc de această autoare. Sper să vă atragă și pe voi și să descoperiți cât de faine sunt cărțile autoarei.

Ruină și Blestem (Mesagerul #2) de Jennifer L. Armentrout

Forța malefică își intensifică atacurile, iar cei doi se văd nevoiți să se alieze cu Roth și prietenii lui. Este o alianță destul de ciudată, dar destul de puternică. Găsirea Messagerului este proritatea tuturor, pentru că acest ucide Gardieni și demoni în aceeași măsură. Când toți cred că au o pistă ies la iveală secrete teribile și totul capătă un alt sens.

Soarta: Saga Winx. Calea Zânelor de Ava Corrigan

Bloom se simte vinovată după ce aproape că și-a ucis părinții într-un incendiu. În fiecare seară se strecoară din casă pentru a dormi într-un depozit ca să nu-și rănească din nou familia fără să vrea. În una din seri își face apariția o femeie misterioasă și o invită să o urmeze la o școală specială pentru cei ca ea. Fără să stea pe gânduri prea mult ea o urmează și ajunge într-un loc despre care nici nu știa. Dorința ei de a găsi răspunsurile despre ce este au făcut-o să vină aici.

Ultimele ore: Lanțul de aur, vol. 1 de Cassandra Clare

A trecut aproape un an de zile de când am citit o carte scrisă de Cassandra Clare. Și chiar îmi era dor de lumea vânătorilor de umbre și de aventurile lor. Spre bucuria mea anul acesta a fost tradus primul volum din seria Ultimele ore: Lanțul de aur de Cassandra Clare. Mi-a plăcut foarte mult acest volum, chiar dacă numărul paginilor a fost destul de mare. Am citit toate cărțile traduse la noi, iar acțiunea din acest volum este plasată cronologic dupa seria Dispozitive Infernale. În timp ce citeam încercam să-mi amintesc de fiecare personaj din Dispozitive Infernale.

Culegeri auxiliare pentru clasa a II-a

Se apropie cu pași repezi vacanța mare, dar asta nu înseamnă că învățatul trebuie să intre în vacanță. Chiar și pe timpul vacanțelor sunt de părere că elevii pot să aprofundeze cele învățate, astfel încât la reîntoarcerea la școală materia să fie mai ușoară. Pe parcursul anului școlar iau treptat culegeri auxiliare pentru băiețelul meu, ca să aprofundeze materia învățată.

Furie și Furtună de Jennifer L. Armentrout – recenzie

În Furie și Furtună reîntâlnim lumea fascinantă creată de Jennifer L. Armentrout în Apocalipsa Elementelor. În această lume avem personaje excepționale: demoni, gardieni, Prinți din Infern, Arahangheli, vrăjitoare dar și alte creaturi fantastice. Lupta dintre Bine și Rău continuă pentru că ceva malefic și-a facut apariția pe Pământ. Dacă în Apocalipsa Elementelor personajul principal feminin, Layla, era jumătate Gardian, jumătate demon, acum personajul principal, Trinity, este jumătate om, jumătate înger. Iar personajul principal masculin este dragul de Zayne, pe care l-am iubit atât de mult, dar pe care nu-l voiam pentru Layla. 🙂 Ce de complicații, dar mă bucur că autoarea a ales să îi dedice și lui Zayne o serie.

Vraja corbilor de Margaret Rogerson – recenzie

Vraja corbilor de Margaret Rogerson este un roman fantasy, ușor de citit și cu o poveste foarte interesantă. Îl găsiți la Libris.ro la un preț foarte bun. În Vraja corbilor autoarea Margaret Rogerson creează o lume a zânelor cu totul nouă. Am citit foarte multe cărți cu și despre tărâmul zânelor, însă Margaret abordează o temă nouă. Noutatea creată de autoare este ,,meșteșugul,, menit numai oamenilor și care nu poate fi creat de către nici o zână. Acest Meșteșug este râvnit de toate zânele, însă dacă încearcă să-l folosească sunt grav afectați, chiar ar putea să și moară. Iar acest lucru îi determină să viziteze lumea muritorilor foarte des pentru a cumpăra diferite obiecte create de diverse meșteșuguri.

Caiete de lucru – auxiliare școlare

Și luna trecută am adăugat în colecția piticului meu încă două auxiliare școlare. Pe atunci nu știam că vor avea o vacanță prelungită, dar se pare că am fost inspirată. Aceste două caiete de lucru – auxiliare școlare de la Libris.ro sunt perfecte pentru a recapitula materia învățată și să păstreze ritmul ca și cum ar fi la școală. Pun foarte mult accent pe lucrul suplimentar pentru a-și îmbunătăți cele învățate. Din greșeală am pus în coș, o culegere de clasă I, dar nu e problemă, abia își aduce aminte și materia învățată anul trecut.

Aleșii, de Veronica Roth – recenzie

Aleșii, de Veronica Roth. Un alt roman excepțional care mi-a plăcut tare mult. De fiecare dată autoarea reușește să aducă subiecte noi, interesante și captivante. Au trecut 10 ani de la victoria asupra Întunecatului, iar viețile tuturor au revenit la normal. Însă viețile celor cinci aleși diferă oarecum de cele ale oamenilor obișnuiți. Și ei au revenit cât de cât la viața normală, mai puțin Sloane. Dintre cei cinci ea este singura care nu reușește să treacă peste ce s-a întâmplat în urmă cu 10 ani. Cei apropiați sunt de părere că totul se datorează unei tulburări de stres posttraumatic, însă ei nu știu ce secrete teribile ascunde Sloane.