Produse Anian de la Triodeluxe


Bine ați venit sau revenit pe blogul meu!
Astăzi vreau să vă povestesc despre ce produse Anian de la Triodeluxe am testat în ultima lună. Produsele Anian nu-mi sunt deloc străine pentru că folosesc de câțiva ani, însă acestea sunt nou lansate și încă nu le știam. Ca de fiecare dată aleg să testez orice produs dedicat părului. Da. Așa cum m-am tot plâns mereu, părul meu este fragil, subțire, fin, moale, etc, etc … toate defectele posibile. Știu că produsele de la Triodeluxe sunt foarte bune și calitative, de aceea mi-am ales o gamă întreagă pentru păr.

Triodeluxe a fost unul dintre sponsorii evenimentului Danube Bloggers Meet #3. De la ei am primit la eveniment o cremă de mâini și un odorizant de cameră, plus un voucher cadou pe care l-am folosit pe site și mi-am luat câteva produse pentru păr. Așadar, haideți să aflați ce produse am primit de la ei:

Produse Anian de la Triodeluxe

  • Anian Sampon cu Keratina, Jojoba si Unt de Shea 400 ml;
  • Anian Fixativ fara gaz 250 ml;
  • Anian Masca cu Keratina, Jojoba si Unt de Shea 350 ml;
  • Cremă de mâini;
  • Odorizant cameră.

Despre odorizantul de cameră nu are rost să vă mai povestesc pentru că găsiți părerea mea despre el într-un articol mai vechi, aici. Iar crema de mâine este foarte bună, se absoarbe rapid în piele și o lasă moale, hidratată și catifelată.


Șampon Anian cu Keratina, Jojoba și Unt de Shea 400 ml

Șamponul Anian cu keratină, jojoba și unt de Shea este un șampon foarte complex. În formula sa se regăsesc 90% ingrediente de origine naturală. Keratina are rolul de a repara și sigila pîrrul deteriorat, uleiul de jojoba îl hrănește și îi oferă strălucire, iar untul de Shea ajută la păstrarea părului neted fără a mai avea tendința de încrețire. Dacă este folosit cu regularitate șamponul chiar își face treaba. Mie mi-a plăcut foarte mult.

Mască Anian cu Keratină, Jojoba și Unt de Shea 350 ml

Din aceeași gamă mi-am ales și masca de păr cu keratină, jojoba și unt de Shea. Sincer, nu prea am răbdare când vine vorba de aplicarea măștilor de păr. Cu toate astea am folosit regulat masca pentru a obține rezultatele dorite de la această gamă. Masca are o textura foarte cremoasă și se aplică ușor. Mi-a plăcut și mirosul care nu este foarte puternic. Părul se descurcă mult mai ușor și arată mai sănătos decât înainte.


Fixativ Anian fara gaz 250 ml

Fixativul Anian fără gaz mi-a atras rapid atenția. Chiar nu am mai azuit de una stfel de fixativ și eram curioasă cum este. Spre durprinderea mea chiar este mișto. Părul meu se menține foarte fain și nu mai are acel aspect de ,,țeapăn,, ca înainte de la fixativul obișnuit. Se pulverizează de la o distanță de vreo 30 cm și nu trebuie să exagerăm cu produsul. Conferă părului un aspect natural și îl fixează destul de bine. Se îndepărtează prin periere sau spălare.

Iată că acesta este și ultimul articol dedicat Danube Bloggers Meet #3. Mulțumim sponsorului Triodeluxe pentru aceste minunate produse!


2 thoughts on “Produse Anian de la Triodeluxe

  1. Masca aceea cu cheratina, ulei de jojoba si karite imi face cu ochiul, dar sa vedem cadn imi pica in mana. Nici macar faimosul lor sampon cu ceapa nu am apucat inca sa mi-l cumpar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares