Ce este vata minerala bazaltica ?

Nu cred ca putem fi toti experti in tot ceea ce exista, iar in privinta constructiilor sau a materialelor de constructii cu atat mai putin. Eu nu prea ma pricep si recunosc, dar in situatia mea cred ca sunt mult mai multi, de aceea m-am gandi sa va ajut putin prin articolul de azi. Stiu, sunt foarte multe magazine online si fizice cu materiale de constructii, dar niciunul nu este ca Macostrore.ro. Luna trecuta cand seful echipei de mesteri angajati pentru reabilitarea casei mamei mele m-au anuntat ca au nevoie de vata bazaltica exterior, am ramas ca la dentist. Vata bazaltica? Aiii, ce mai e si asta, si nu doar , ci musai vata bazaltica exterior? Mi-am prins urechile si mai ca imi venea sa plang, dar am dat imediat o cautare pe nenea google si am gasit tot ce aveam nevoie sa stiu despre vata bazaltica , vata bazaltica pret, ce inseamna si la ce se foloseste, dar si de unde puteam sa o cumpar la un pret bun. In ajutor mi-au venit cei de la Macostore.ro si am salvat situatia tragi-comica 🙂 De ce spun asta? O sa va convingeti si singuri din urmatoarele informatii.

Ce este vata bazaltica exterior si de ce o folosim?

Sincer va spun , nici nu auzisem de aceasta vata bazaltica, iar dupa denumire aveam impresia ca trebuie sa fie ceva bun, dar cu un pret destul de piperat. Vata minerala bazaltica este un material natural obtinut din fibre naturale de bazalt si este mult mai buna decat poliestirenul in izolatii termice. Vata bazaltica se poate monta pe orice tip de cladire indiferent de cerintele de protectie la foc pentru ca toate tipurile de vata minerala bazaltica sunt certificate in clasa A1. Pentru ca are o conductivitate termica mult mai buna decat poliestirenul si pret vata bazaltica este mai ridicat. Nu mi-a fost greu deloc sa fac alegerea potrivita pentru ca am fost consiliata de un personal dragut si amabil, iar cand nu stiam cum sa intreb despre vata minerala bazaltica pret jena mi-a fost inalturata de amabilitatea personalului care mi-a oferit toate detaliile in privinta costurilor. Asadar, vata bazlatica  exterior este folosita pentru  protectie termica si poate fi folosita pe orice cladire.

De ce Macostore.ro?

Macostore.ro este un magazin online cu materiale de constructii, dar ei nu doar vand, nu, ci si ajuta clientul sa faca cele mai bune alegere in functie de necesitatile lui. In primul rand au articole care te ajuta sa afli tot ce ai nevoie, dar daca nu dispuneti de timp pentru documentare atunci nu trebuie decat sa sunati si un consultant va ofera toate informatiile despre materialele de care aveti nevoie. daca nu mi-ar fi oferit ei toate informatiile despre ce inseamna si la ce trebuie vata bazaltica fatada, tot m-ar fi asteptat mesterii sa le aduc ce le trebuia 🙂

Avantajele achizitionarii de la Macostore.ro:

  • produse de calitate,
  • preturi decente si corecte,
  • consultanta gratuita oferita de catre personal,
  • personal calificat,
  • majoritatea materialelor cumparate dispun de servicii de montaj,
  • experienta online placuta,
  • plata se face foarte simplu,
  • rapiditate in livrare.

 

1 thought on “Ce este vata minerala bazaltica ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares