Termeni și condiții

Începând cu data de 25.05.2018, Regulamentul 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene. Prin intermediul acestui Regulament se dorește crearea unui cadru legislativ unitar și uniform pe teritoriul Uniunii Europene care să nu mai necesite măsuri naționale de implementare.

Deoarece iau în serios intimitatea voastră, în secțiunea intitulată ”Termeni și condiții” detaliez ce informații se colectează și modalitatea în care acestea sunt folosite atunci când îmi vizitați blogul.

Termeni și condiții

Singurele informații personale pe care le colectez sunt acelea pe care mi le oferiți atunci când postați comentarii la articole și atunci când îmi trimiteți un e-mail. Prin accesarea blogului meu vă exprimați acordul de a-mi da informații cu scopul de a fi folosite pentru:

  • a vă răspunde la întrebări/comentarii;
  • a crea și publica conținut relevant pentru dvs.

Nu vând, nu stochez și nu transfer datele dvs personale către terțe părți, nu fac analiza si refuz sa ofer date despre cei care imi viziteaza blogul, aceasta include și terțele părți de încredere care mă ajută în operarea blogului.

De asemenea imi rezerv dreptul de a sterge, bana sau muta in spam orice utilizator ajuns pe blogul meu din intamplare sau care nu are intentii bune si imi poate aduce prejudicii prin comentarii sau simpla lui prezenta pe blogul meu.

Consimțământ

Prin accesarea blogului meu sunteți de acord cu termenii și condițiile acestuia.

Modificări

În cazul în care voi schimba termenii și condițiile, voi publica modificările pe această pagină. În sensul acesta, vă rog să o examinați periodic. Accesarea în continuare a blogului după orice modificare înseamnă că acceptați schimbările.

Ștergerea datelor

Aveți dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal, fără a vă justifica retragerea consimțământului.

Orice întrebare legată de termeni și condiții o puteți trimite prin e-mail la: lucruriprivitedejosinsus@yahoo.com

Shares