Unboxing #BottegaVerde

Astazi am primit comanda de la Bottega Verde si m-am gandit sa fac un filmulet de prezentare. Nu am vorbit deloc in prezentare, nu-mi place cum suna vocea mea :))) pe langa asta cred, ca de la emotii m-as fi balbait putin ( putin mai mult) si decat sa auziti aaa, aaa, aaa …. mai bine ascultati putina muzica. 😀

Vizionare placuta!!!

39 thoughts on “Unboxing #BottegaVerde

  1. Mai are rost sa te intreb daca esti fan Vanilie? Trei dintre produse sunt cu vanilie, so…i think yes! :)) Nu pot decat sa imi imaginez cum o sa miroasa in baia ta dupa ce faci dus si le folosesti!

    1. Da, bre sunt timida :))) …… nu-mi place vocea mea ragusita cum suna pe filmare :)))) Prima data am filmat si am vorbit, m-am laut cu mainile de par cand mi-am auzit vocea :)))

    1. Oja beige perla am testat-o deja, dar parca sunt usor dezamgita, pare mai mult lac cu sclipici decat oja 🙂 Dar e faina daca o dai de 2-3 ori 🙂

  2. Te inteleg perfect , am avut o tentativa de a aparea pe you-tube dar tot asa doar ca spre deosebire de tine eu vorbeam si toata lumea s a luat de vocea mea subtire si pitigaiata incat am renuntat asa ca daca nu te simti confortabili sa vorbesti in clipuri , eu nu te judec , fa ceea ce te simte pe tine bine , revenind la produse , toata lumea comanda de la Bottegaverde , nu stiu ce mai astept , sa imi ia cineva manuta si sa dea o comanda pentru mine sau nu stiu :)))

  3. Să folosești cu drag produsele, așteptăm un review și aș zice să încerci să și vorbești în prezentări, în timp vei deveni mai stăpână pe tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares