Review: Demachiant bifazic pentru ochi Double Effect Nivea

In ultimul timp am testat mai multe cosmetice si incet, incet sper sa reusesc sa va vorbesc despre toate, dar nici nu vreau sa va plictisesc. 
Rutina de ingrijire a tenului este foarte importanta si am grija sa nu sar peste ea indiferent de evenimentele petrecute in ziua respectiva. Recunosc ca inainte mai saream peste demachiere, mai ales ca, nu foloseam produse de make-up si tindeam sa cred ca este de ajuns spalarea fetei. Gresit! Chiar este nevoie de demachiere atat dimineata cat si seara. 
Pana sa descoper demachiantul bifazic pentru ochi Double Effect Nivea foloseam numai apa micelara si servetelele demachiante Nivea, atat ten cat si pentru ochi. Si acestea curata bine make-up-ul, dar cand vine vorba de make-up-ul ochilor atunci trebuia sa insist mai mult.
Aceasta problema a disparut de cand folosesc demachiantul bifazic. 

Demachiantul bifazic pentru ochi Double Effect Nivea este foarte eficient chiar si pentru machiajul rezistent la apa si este suficient sa pun demachiant pe o singura discheta, iar machiajul dispare imediat. Este delicat cu ochii, nu apar usturimi si nici senzatie de gras in timpul folosirii sau dupa. 

Demachiantul bifazic pentru ochi Double Effect Nivea are ambalajul din plastic, intr-o sticluta mica ( 125ml) si costa in jur de 15 lei. 
Inainte de a fi folosit se agita bine pentru a se amesteca cele doua solutii si se pune pe dischete demachinate.
Machiajul este indepartat complet si pielea ramane catifelata.

 Ati incercat demachiantul bifazic Double Effect Nivea sau alt produs pentru demachiere?

1 thought on “Review: Demachiant bifazic pentru ochi Double Effect Nivea

  1. Eu folosesc demachiatul bifazic de la nivea si sunt foarte multumita de el ,de cand lam folosit prima data am.fost multumita si nu il mai schimb cred ca e cel mai bun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares