Descoperă tot ce-i mai frumos de Sărbători: grija pentru cei dragi.

 
 
NIVEA îti vine în ajutor pentru a te bucura de sărbători, oferind îngrijire celor dragi, cu patru cadouri speciale pentru mama, sora sau cea mai bună prietenă! 

 

Dăruieşte îngrijire pentru sora ta sau pentru cea mai bună prietenă!

Fie alegi dăruieşti un ten fără riduri cu ajutorul cadoului special NIVEA Q10 Cremă de zi şi lapte demachiant sau o piele hidratată şi parfumată cu pachetul de sărbători NIVEA Care, gelul de duş cremă Harmony Time şi deodorantul Fresh Flower, manifestă-ţi grija faţă de cei dragi în
perioada Crăciunului.
 

 
Dăruieşte zâmbete şi o piele incredibil de frumoasă pentru mama ta!
Emoţia deschiderii darurilor şi zâmbetul de încântare sunt de nepreţuit! Alege să îţi suprinzi mama cu cadoul special NIVEA Creme ce conţine laptele de corp hidratant, gel de duş cremă Creme Care şi crema pentru mâini NIVEA Creme pentru o piele intens hidratată. Cum un ten curat şi luminos este dorinţa oricărei femei, oferă în dar mamei tale cadoul special NIVEA Q10 Serum Pearls şi Apa delicată de curăţare 3în1 pentru toate tipurile de piele.
 
Alături de NIVEA, descoperă tot ce-i mai frumos de Sărbători: grija pentru cei dragi!
Preţ Cadou special de Crăciun NIVEA Q10 Anti-rid: Cremă de zi şi Lapte demachiant: 49.3 lei
Preţ Cadou special de Crăciun NIVEA Q10 Anti-rid: Serum Pearls şi Apă delicată de curăţare 3în1 pentru toate tipurile de piele: 58.5 lei
Preţ Cadou special de Crăciun NIVEA Care, Gel de duş cremă Harmony Time şi deodorant Fresh Flower: 45.8 lei
Preţ Cadou special de Crăciun NIVEA Creme: Lapte de corp hidratant, Gel de dcremă Creme Care şi cremă pentru mâini NIVEA Creme: 39.9

lei

 
 Oferă cadouri inspirate de la NIVEA MEN şi descoperă tot ce-i mai frumos de Sărbători: grija pentru cei dragi.
Alegerea cadourilor pentru bărbatul din viaţa ta, întotdeauna o decizie dificilă, nu-i aşa? Ceri sfaturi, întrebi, te documentezi, însă îţi dai seama, din nou, că achiziţionarea darului potrivit este o adevărată provocare!
NIVEA MEN te scoate din impas şi îţi propune câteva idei de cadouri inspirate pentru partenerul, fratele sau tatăl tău: darurile speciale de Crăciun de la NIVEA MEN.
Alege să-ţi surprinzi partenerul cu un cadou special NIVEA MEN Sensitive ce conţine gelul pentru ras şi balsamul după ras NIVEA MEN Sensitive care protejează pielea sensibilă împotriva iritaţiilor şi tendinţei de uscare. De asemenea, cu deodorantul Invisible for Black&White, se va bucura de protecţie eficientă.

 
Pentru bărbaţii din familia ta, NIVEA MEN îţi recomandă cadoul special NIVEA MEN Original Care ce conţine gelul pentru ras şi balsamul după ras NIVEA MEN Original pentru un bărbierit ca la carte de Crăciun: eficient, confortabil şi blând cu pielea bărbaţilor. De asemenea, prospeţimea îi va însoţi pe durata Sărbătorilor cu deodorantul NIVEA MEN Fresh Active.
Dacă alegi oferi protecţie eficientă a pielii împotriva bacteriilor, pachetul special NIVEA MEN Silver Protect este darul ideal pentru tatăl sau fratele tău!
 
Îngrijire eficientă de la NIVEA MEN, pentru fiecare bărbat!
Preţ Cadou special de Crăciun NIVEA MEN Sensitive: 60.2 lei
Preţ Cadou special de Crăciun NIVEA MEN Original Care: 60.2 lei
Preţ Cadou special de Crăciun NIVEA MEN Silver Protect: 30.7 lei

 

4 thoughts on “Descoperă tot ce-i mai frumos de Sărbători: grija pentru cei dragi.

  1. FB.Mariana Cioranu .Imi plac produsele Nivea si neaparat trebuie sa-i cumpar sotului si ginerelui meu.Sint foarte bune aceste seturi oferite cadou de sarbatori .Multumesc pentru idee.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares