O noua comanda la Born Pretty

Desi, am avut emotii la prima comanda , acum am toata increderea ca produsele cumparate de la Born Pretty sunt de calitate si merita banutii. Accesoriile pentru par din comanda trecuta pur si simplu m-au cucerit, le ador si acum am ales alte cateva produse. Cu numai 9,96$ mi-am luat 4 produse fenomenale, cu siguranta la noi nu reuseam sa-mi iau decat unul . šŸ™‚ 


Pentru ca parul meu nu este foarte des la realizarea unor cafuri mai interesante am intotdeauna nevoie de mici artificii, iar acestea se obtin numai la salon,nu? Acum am gasit solutia: accesorii pentru par de la Born Pretty. Data trecuta mi-am luat un burete special pentru a scapa de taparea parului si o clama sic pentru decorul parului, de data aceasta mi-am ales alte accesorii care ma vor ajuta in a avea un par bogat dar si cu care voi putea realiza coafuri sic la mine acasa. 

Pentru inceput m-am gandit sa mai adaug putin par podoapei mele capilare cu ajutorul unor extensii. Am gasit la oferta si nu m-am putut abtine sa nu le cumpar. Parul meu va fi mai bogat si va arata minunat cu aceste extensii care par a fi din par natural. Abia astept sa le primesc si sa vedem cu o sa arat. La un par asa frumos cu extensii nu ar merge si un coc? Ba da si voi avea nevoie de un alt accesoriu util si anume burete pentru coc. Astfel o sa realizez in cateva minute un coc voluminos si frumos. Fara prea multa bataie de cap. 


Daca tot mi-a placut atat de mult accesoriul pentru par de tura trecuta, mi-am luat si acum alt model si alta nuanta. Cu siguranta va infrumuseta orice tip de coc sau coafura imi voi face. Acest accesoriu este o clama tip floare cu frunze facuta numai din pietricele rosii si pietricele transparente. 


Daca la aceasta comanda m-am axat mai mult pe accesorii pentru par m-am gandit sa-mi iau si altceva, am optat pentru  o bratarica foarte moderna si absolut minunata. Numai cand o vad in poze o ador šŸ™‚ Ce spuneti, va plac alegerile mele de astazi? Care va place mai mult? 

15 thoughts on “O noua comanda la Born Pretty

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares