Schimbare de look cu Loncolor

 

In urma cu aproape 2 luni am primit cateva produse pentru par  spre testare de la Loncolor. Am intarziat putin cu review-urile( ultimele saptamani de sarcina, apoi nasterea si refacerea dupa operatia de cezariana)si imi cer scuze fata de sponsor, dar acum am revenit si in curand o sa va povestesc despre toate produsele primite.
Astazi o sa va povestesc despre experienta mea cu vopseaua de par LONCOLOR EnVOGUE nuanta cappuccino nr 5.13
Am primit doua cutii, parca au stiut ca am parul foarte lung si am nevoie de 2 cutii 🙂 Este cam greu sa alegi nuanta dupa internet, dar se pare ca am nimerit exact nuanta pe care mi-o doream. Parul meu nu a mai fost vopsit de aproximativ 9 luni, dupa ce am ramas insarcinata am evitat sa ma vopsesc. Desi, aceasta vopsea permanenta pentru par este fara amoniac am preferat sa astept putin si acum dupa o luna si jumatate de la nastere am trecut la testari. 
Culoarea parului meu este saten inchis si de aceea nuanta s-a facut putin mai inchisa decat arata pe cutie. 
Mi-a placut foarte mult ca dupa amestecare aceasta era subtire ( nu cat sa curga ), se intindea foarte usor pe par, mirosul placut de fructe creeaza impresia ca ma spal pe cap, nu ca ma vopsesc ( cum sunt unele vopsele de par care au un miros puternic si intepator). Culoarea este foarte frumoasa si are un luciu foarte fain.
Sunt multumita de aceasta experienta si le ofer un mare plus pentru faptul ca vopseaua nu pateaza pielea, daca la alte vopsele ramaneam cu vopsea pe pielea capului, pe frunte sau urechi (depinde cum reuseam sa dau pe langa) acum aceste pete le-am indepartat complet la spalarea parului fara sa frec sau sa folosesc alte produse.

 

 

 

 

 

 

Ce parere aveti despre schimbarea mea? Ati folosit produse de la Loncolor? 

20 thoughts on “Schimbare de look cu Loncolor

  1. Folosesc si eu tot Loncolor pentru ca am descoperit ca obtin culoarea preferata fara a-mi degrada inutil parul. Arati minunat cu aceasta nuanta, parul tau pare desprins din povestile cu printese.

  2. Mai folosesc din cand in cand vopseaua lor de par, au niste nuante de roscat destul de faine! Mai nou am incercat nuantatoarele turbate, un roz aprins, dar tine cam putin pe parul meu

  3. Eu am renuntat sa ma mai vopsesc de cativa ani si sunt foarte incantata de aceasta decizie. Parul meu este muult mai sanatos ca inainte si sa nu mai cade. Insa atunci cand ma vopseam, foloseam Londa sau Loncolor.
    Imi place cum iti sta cu aceasta nuanta si cred ca e mult mai ok decat satenul inchis, sau brunet, care de regula inaspreste trasaturile fetei.
    Iti doresc recuperare usoara dupa cezariana si sa revii mai in forma decat de obicei!

  4. Loncolor folosesc si eu de cele mai multe ori,Te prinde bine culoare si arati tare bine 🙂

  5. Nu imi pare mare diferenta fata de cum te stiam eu inainte pe fb. Se vede negru mai intens acum. Ultima data si eut tot cu ei m-am vopsit, dar blond mediu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares