Curatare faciala Pro Skin la Nomasvello Braila

jgk-1

Zilele trecute m-am bucurat de o sedinta de curatare faciala in profunzime la salonul Nomasvello Braila. Am avut o experienta foarte placuta. Inca de cand am pasit pragul salonului am fost impresionata de acest loc primitor si frumos amenajat. Am fost intampinata de doua doamne foarte amabile si zambitoare. Mi-a placut acest lucru, mi-a dat o stare de bine si m-am simtit, ca atunci cand merg la o prietena buna in vizita. Dupa ce m-am prezentat si am spus ca am programare doamnele mi-au dat un formular sa-l completez si sa citesc cateva detalii ale serviciilor oferite. 

14191946_1274227775942962_3527242752280611140_n-1

Dupa aceasta introducere doamna care urma sa efectueze procedura m-a invitat in sala de tratament. Am luat loc pe scaun ( inainte de a lua loc, doamna a asezat un cearceaf steril ) si cu ceva emotii bineinteles. Intre timp doamna a pregatit aparatul si mi-a povestit in ce consta curatarea faciala Pro Skin

1. Mi-a fost pusa o bandana pe cap pentru a tine parul departe de ten, mi s-a atasat o bratara speciala la mana (prelua curentul) apoi am fost demachiata pentru a se asigura ca tenul este curat.

2. Prin actiunea ultrasunetelor au fost deschisi porii si scoase la suprafata impuritatile din stratul profund al pielii. Desi, doamna imi spusese ca este posibil sa resimt un pic de disconfort, acest lucru nu s-a intamplat. Nu doare deloc aceasta curatare faciala in comparatie cu cele clasice.14202527_1274227665942973_88578147684456701_n-1


3. Dupa ce s-a terminat prima etapa, a urmat a doua etapa cu, curent galvanic. Prin curent galvanic au fost dizolvate impuritatile si punctele negre, stimuland productia de colagen si elastina. De data asta am simtit la mana ( de la bratara atasata) cateva ciupituri de curent, dar foarte slabe. 

14183695_1274228215942918_1177199090182881108_n-1
4. Dupa acest procedeu a urmat un masaj facial de relaxare cu fluidul facial revitalizant cu vitamina C pentru un ten stralucitor. 

Dupa ce am terminat sedinta aveam tenul putin rosiatic, dar roseala s-a dus complet dupa 10-15 minute. Mi s-a recomandat ca in acea zi sa nu ma expun la soare si sa nu folosesc produse cosmetice, numai seara sa urmez rutina de demachiere, tonifiere si hidratare. 

 Mi-a placut foarte mult aceasta experienta si abia astept ca pe 21 septembrie sa merg pentru o noua sedinta. Acum, dupa 2 zile de la tratament imi dau seama ca tenul meu este mult mai luminos, curat, fara puncte negre, stralucitor si crema pentru hidratare este absorbita mult mai rapid decat inainte. 

Tu cand te vei lasa rasfatata in saloanele #Nomasvello?

Iata aici lista tuturor celor 28 centre: http://bit.ly/28VFbyd

#bloggeriialegnomasvello

28 thoughts on “Curatare faciala Pro Skin la Nomasvello Braila

  1. elena e o scumpa! nu stiam ca esti din braila!!! trebuie sa facem o adunare generala! ca sa nu ma abat de la subiect, mi-a placut la nebunie curatarea proskin. mi-am simtit pielea…uau! din pacate, n-am mai ajuns, si la cum se anunta ratele…nu stiu daca se va intampla curand. dar o sa fac o pusculita separata si o sa-mi ofer la un moment dat o ora de rasfat

  2. :)))) Hai nu te oftica, du-te si tu. M-am gandit si eu la epilare, dar momentan raman la tratament pt fata, ma bate gandulș sa imi fac si un tratament sa-mi dispara petele aparute de la Soare si din timpul sarcinii 🙂

  3. Din cand in cand merita un rasfat si pentru noi femeile,ai meritat acel rasfat,eu nu am fost niciodata la un salon pentru un tratament facial ,dapoate o sa merg candva

  4. Si pe mine m-a tenta dar ma opresc 😉 . De ce? Pentru ca am un ten foarte sensibil, cu roseata si imi ezte teama sa nu am efecte grave. Si apoi am auzit ca o astfel de sedinta costa.
    Ma bucur pentru tine. Toate ar trebui sa ne bucuram de un rasfat.

  5. Am facut si eu o curatare faciala Pro Skin acum vreun an si ceva cand s-a deschis un centru Nomasvello in Brasov si mi-a placut foarte mult.

  6. Am urmat si eu tratamentul Pro Skin la ei si mi-a placut tare mult! Ba chiar m-am intors la ei dupa 2 luni ?. Nu puteam sa stau departe de masajul acela super relaxant. In cazul meu roseata a disparut complet dupa aproximativ 1 ora.

  7. Am auzit numai lucruri bune despre no+vello si chiar aa fi curioasa sa ii incerc desi nu prea am eu curaj sa merg la saloane pt a le lasa fata mea pe mana lor.

  8. La Nomasvello vreau să ajung la epilare definitivă. Tot zic, tot zic. Poate acum, că vine iarna. 😀 Sună fain și tratamentul facial. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares