Volum dublu și îngrijire în același timp?

descarcare

Descoperă gamele de hairstyling de la NIVEA cu ulei de macadamia

Este timpul să spui “Adio!” părului uscat și coafurilor sofisticate, bucurându-te de volum dublu și îngrijire în același timp! Cum look-ul natural este noua tendință în hairstyling, NIVEA revoluționează întreg portofoliul de styling și introduce o formulă hrănitoare, îmbogățită cu ulei de macadamia, ce previne uscarea părului.

“Toamna aceasta, look-ul natural al părului este în tendințe. Experimentează coafuri simple, ce se adaptează usor tipului tău de păr, fără prea mult efort, folosind gamele de styling din portofoliul NIVEA îmbogățite cu ulei de macadamia pentru a evita uscarea părului. Dacă dorești să oferi mai mult volum, încearcă spuma NIVEA Volume Care cenu încarcă părul și îi asigură volum de la rădăcină. Pentru un look mai voluminos, usucă-ți părul ţinând capul în jos. De asemenea, pentru un+nish lejer și susținere de lungă durată, poți aplica spray-ul din aceeași gamă“, ne recomandă Sally Brooks, stilistul internaţional NIVEA.

Dacă până acum erai nevoită să alegi între volum și îngrijire, trebuie să știică gama de hairstyling NIVEA Volume Care cu ulei de macadamia nuusucă și nu încarcă părul, oferind volum dublu și îngrijire pentru ca tu să simți frumusețea unui păr sănătos. Indiferent dacă vei opta pentru bucle wavy, coafuri de seară sau cocuri neglijente cu jumătate din păr, volumul și fixarea puternică te vor însoți pe durata întregii zile. Bucură-te de un păr îngrijit și aliniază-te tendințelor toamnă- iarnă! Încearcă una dintre cele mai populare coafuri ale acestui an perfectă pentru orice ocazie!Indiferent de coafura aleasă, bucură-te de un păr plin de volum cu noua gamă de hairstyling NIVEA Volume Care!

Preț recomandat NIVEA Volume Care spumă pentru păr: 15.01 RON (150 ml).

Preț recomandat NIVEA Volume Care Fixativ pentru păr: 15.01 RON (250 ml).

Pasul 1: După ce ai aplicat spuma pentru volum NIVEA Volume Care, usucă-ți părul şi piaptănă-l.
Pasul 2: Secționează părul din spatele urechilor în creştetul capului și prinde-l într-o coadă de calsimplă cu ajutorul unui elastic, făcând o buclă fără a trage părul complet.
Pasul 3: Ia părul din coadă şi răsuceşte-l uşor în jurul bazei pentru a crea un coc aparent nefinisat.
Pașii 4 & 5: Fixează-l cu ajutorul unor agrafe pentru a-l face cât mai lejer sau cât de strâns îţi place.Um>ă puţin restul părului. Eventual, poți scoate câteva șuvițe rebele în exterior şi periază vârfurile.
Pasul 6: Pentru volum și ‘xare puternică, de lungă durată, aplică spray-ul NIVEA Volume Care.Gata, ai bifat o altă apariție stylish, cu o coafură extrem de simplu de făcut!

Despre NIVEA:
NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sferaproduselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai multdecât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.
*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănuntul, în 2012

4 thoughts on “Volum dublu și îngrijire în același timp?

  1. Nu le-am incercat pe acestea dar in trecut am folosit spuma si fixatic de la Nivea si nu mi s-au parut atat de stralucite 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares