În sezonul rece, ai grijă de părul tău cu NIVEA Repair and Targeted Care Îngrijeşte, Fortifică și Protejează.

În sezonul rece, ai grijă de părul tău cu NIVEA Repair and Targeted Care Îngrijeşte. Fortifică. Protejează.În anotimpurile reci ale anului, din cauza diferențelor de temperatură dintre exterior și interior, firul de păr se deshidratează mai ușor, își pierde strălucirea și flexibilitatea, ajungând astfel la degradare și vârfuri despicate. Pentru a menține sănătatea părului tău, în special în sezonul rece, NIVEA îți pune la dispoziție gama revoluționară destinată îngrijirii părului degradat, tern, cu vârfuri despicate – NIVEA Repair and Targeted Care.

ingrijeste

fortifica

protejeaza

Șamponul și balsamul NIVEA Repair and Targeted Care au fostconcepute cu ajutorul tehnologiei Kera Detect, un sistem inteligent de reparare ce conţine o combinaţie unică de trei ingrediente active complementare care au rolul de a identifica zonele degradate şi a repara firul de păr exact acolo unde este nevoie. Atunci când suprafaţa firului de păr este afectată, acesta îşi pierde capacitatea de protecţie a stratului interior, iar părul capătă un aspect tern, degradat. De aceea, rolul Kera Detect este de a proteja eficient părul, menținându-i suplețea şi strălucirea, chiar și în sezonul rece.

Tehnologia Kera Detect este o combinaţie unică de trei elemente active complementare ce ajută la repararea în profunzime a firului de păr: o componentă cu rol de regenerare, pantenol şi keratină lichidă.
1. Componenta regenerantă detectează porţiunile afectate de la suprafaţa firului de păr, reparând exact acolo unde este nevoie, îngrijind eficient părul.
2. Pantenolul pătrunde în profunzime, având capacitatea de a hidrata părul şi a-i conferi rezistenţă din interior.
3. Keratina lichidă aderă la suprafaţa firului de păr, repară chiar şi cele mai mici urme de degradare. alcătuind un strat de protecţie.

Astfel, șamponul și balsamul NIVEA Repair and Targeted Care îngrijeşte, fortifică şi protejează părul, conferindu-i sănătate, strălucire şi rezistenţă, în timp ce tu te bucuri fără griji de frumusețea sezonului rece!

Preţ recomandat şampoane: 13,68 Lei, 250 ml; 18,85 Lei, 400 ml

Preţ recomandat balsamuri: 13,68 Lei, 200 ml.

NIVEA, cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*, îți îngrijește părul cu ajutorul gamei Repair and Targeted Care, având în prezent în portofoliul de produse pentru îngrijirea părului opt tipuri diferite de şampon şi alte şapte tipuri de balsam potrivite nevoilor oricărui tip de păr, de la cel uscat, tern, fără volum, la cel lipsit de strălucire, sau cel cu vărfurile despicate, păr colorat, păr cu tendință de îngrășare, sau păr lung și uscat.

* Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănunte, în 2012.

UPDATE: 29.10.2016

Astazi am primit un cadou surpriza de la Nivea 🙂 Da, sunt chiar produsele de care va spuneam in urma cu 2 zile 😀

14610893_1323142097718196_6996544633861808036_n

14570449_1323142117718194_8064080071531482503_n

17 thoughts on “În sezonul rece, ai grijă de părul tău cu NIVEA Repair and Targeted Care Îngrijeşte, Fortifică și Protejează.

  1. Imi amintesc ca am folosit acum ceva timp (in urma cu 2 ani cred), un balsam de par Nivea. Nu mai stiu din ce gama era, insa m-am ales cu niste cojite de toata frumusetea in cap..de atunci nu am mai folosit produse destinate ingrijirii parului de la Nivea. Folosesc insa cu drag crema de corp, dischetele demachiante si apa micelara. Probabil cu balsamul nu a fost pentru tipul parului meu de par.

  2. Sa le folosesti cu placere. Imi plac tare mult. Eu nu sunt mare fan balsam, dar acesta mi-a placut de la prima utlizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares