Salveaza-ti tenul si perna cu apa micelara de la Nivea

Cel mai important ritual pentru un ten sănătos este demachierea. Aceasta se poate transforma într-un proces simplu, delicat și rapid dacă folosești produsul potrivit. Îți propunem să transformi misiunea imposibilă a demachierii într-un moment de relaxare, un moment de răsfăț doar al tău, cu apa micelară delicată de la NIVEA!

Datorită tehnologiei micelare, loțiunea nu necesită clătire și menține echilibrul pielii. Micelele funcționează ca un magnet: aplicate pe discheta de bumbac, ele atrag uleiurile și machiajul, iar tenul rămâne hidratat. În felul acesta îți vei salva tenul, dar și perna!


După succesul înregistrat anul trecut, campania #operatiuneademachierea continuă cu o nouă componentă educativă al cărei obiectiv este să atragă atenția asupra importanței îngrijirii corecte a tenului. Demersul este susținut de unele dintre cele mai cunoscute bloggerițe de beauty: Alina Ceușan, Maria Dragason (Special Koko) și Laura Mușuroaea. Pentru o mai bună vizibilitate a mesajului campaniei, în perioada 11 – 13 noiembrie 2016, în showroom-ul Kika din Bucureşti, vor fi expuse portretele celor trei ambasadoare care amplifică mesajul că demachierea nu numai că este necesară înainte de culcare, dar este şi sănătoasă pentru ten. Portretele de pe husele pernelor care conţin urme de machiaj reprezintă un memento de a nu adormi fără curăţarea tenului.

Încearcă apa micelară de la NIVEA!

Pentru ca tu să te bucuri de o piele catifelată, apa micelară NIVEA vine într-o variantă mai mare la 400 ml în trei variante potrivite diferitelor tipuri de ten. Descoperă cele trei formule inovatoare de la NIVEA și află care ți se potrivește!

Somnul este mai lin când nu sari peste demachiere. Iar dacă tenul tău este sensibil, NIVEA are grijă de el. Curățându-l în profunzime cu apa micelară delicată pentru ten sensibil cu dexpantenol şi ulei din sâmburi de struguri  îndepărtează rapid machiajul tenului, chiar şi pe cel din zona ochilor, hidratând dintr-o singură mişcare.

Aplică apa micelară delicată pentru ten normal NIVEA îmbogățită cu Vitamina E, 
ce curăță în profunzime și îndepărtează eficient machiajul ca să te bucuri de un aspect sănătos. În plus, elimină excesul de sebum şi transpiraţia dintr-o singură mișcare.

Dacă tenul tău este uscat, NIVEA are soluția potrivită! Poţi folosi cu încredere apa   micelară delicată pentru ten uscat cu ulei natural de migdale care curăţă eficient, dar blând și în profunzime machiajul tenului și al zonei ochilor, iar tu te vei bucura de hidratare şi catifelare, cât ai zice #operaţiuneademachierea!

Indiferent de tipul tenului pe care îl ai, nu uita de îngrijirea feţei şi dimineaţa oferindu-i atenţia completă de care are nevoie. Curățarea tenului contează! Este o idee bună să te obişnuieşti să incluzi în ritualul pentru o zi minunată înlăturarea impurităţilor acumulate de către piele. Începe şi încheie ziua cu un ten perfect curat!

Alătură-te și tu echipei tenului frumos și bucură-te de o curăţare eficientă şi delicată cu apa micelară de la NIVEA!
Pentru mai multe detalii, accesează website-ul: https://www.nivea.ro/nou-de-la-nivea/apa-micelara-delicata-de-la-nivea
Preț recomandat NIVEA: 21.30 lei 400 ml

Despre NIVEA:
NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. Manifestând mereu grija pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.
*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănuntul, în 2012.

18 thoughts on “Salveaza-ti tenul si perna cu apa micelara de la Nivea

  1. Am folosit si eu de cateva ori apa micelata si chiar o recomand, eu nu prea folosesc pentru ca ma machez o data pe luna sau deloc.

  2. Am profitat de oferta din DM si mi-am cumparat apa micelara Nivea pentru piele sensibila la un pret foarte bun. O folosesc de vreo 10 zile si mi se pare la fel de buna precum cea de la Garbier Active.
    Tenul meu se impaca bine cu ea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares