De ce să alegem epilarea definitivă cu IPL la Nomasvello?

Indiferent de anotimp epilarea este cel mai urât proces pe care îl știu. De ce ne-a ”înzestrat ” Dumnezeu pe noi, femeile, cu păr pe tot corpul nu reușesc să-mi dau seama. De cele mai multe ori îndepărtarea părului nedorit este stresantă, dureroasă și costisitoare, iar efectele sunt de scurtă durată. De-a lungul anilor am încercat aproape toate metodele de epilare și am obținut rezultate mulțumitoare, dar de fiecare dată m-am ales cu iritații și apoi fire de păr crescute sub piele. Anul acesta m-am hotărât să apelez epilarea definitivă cu IPL ca să nu mai am parte de nici o supărare, dar nu acasă, ci la salon.

 

Anul trecut in aprilie s-a deschis și în Brăila un salon Nomasvello, din păcate nu am reușit să ajung la inaugurare pentru că abia născusem. Prin septembrie nu am rezistat și mi-am făcut programare pentru o curățare în profunzime a tenului: curățare facială ProSkin. A fost o experiență minunată și m-am bucurat nespus că m-am dus. Dacă tot eram acolo nu puteam să ratez momentul de a afla mai multe informații direct de la salon și despre epilarea definitivă cu IPL, nu? Doamnele de acolo au fost foarte drăguțe și la un ceai mi-au explicat pe înțelesul meu în ce consta procedura, câte ședințe sunt necesare și care sunt avantajele epilării definitive cu IPL.

Ce este epilarea definitivă cu IPL ( lumină intens pulsată) ?

Cu ajutorul echipamentelor moderne speciale cu lumină intens pulsată (IPL) îndepărtarea părului este un proces nedureros, eficient, rapid și cu efecte de lungă durată. Cu siguranță majoritatea știți că lumina intens pulsată este o tehnologie dedicată tratamentelor corporale și faciale, ajutând la eliminarea părului nedorit de pe orice suprafață a corpului ( epilare definitivă). Ținând cont că fiecare pacient/client reacționează diferit, numărul ședințelor pot varia între 6-12 în funcție de mai mulți factori determinanți: culoarea părului și a pielii, zona tratată, adâncimea rădăcinii, vârsta și sexul clientului, precum și statusul hormonal. Bineînțeles, cei care fac aceste ședințe își doresc să scape pentru totdeauna de părul nedorit, dar trebuie să știm că la sfârșitul tratamentului părul nedorit va fi eliminat în proporție de 90%, nicidecum de 100%. Nu cred să fie o mare problemă acest aspect pentru că părul rămas va fi foarte rar, subțire, decolorat și fin. Rezultatele sunt mai mult decât vizibile și mulțumitoare.

Avantajele epilării definitive cu IPL sunt:

 • cu ajutorul epilării definitive cu IPL rezultatele obținute sunt vizibile, chiar de la primele ședințe.
 • se poate face  pe orice zona a corpului de pe care ne dorim să scăpăm de părul nesuferit ( :D)
 • aceasta nu afectează în niciun fel pielea și țesuturile, deci nu provoacă niciun fel de probleme de sănătate asupra corpului,
 • normal că ne dorim să scăpăm de acele dureri care provocate de metodele tradiționale ale epilării și este bine de știut că procesul de eliminare a părului nedorit cu IPL este confortabil, nedureros, rapid și eficient,
 • tratamentul este recomandat de către medicii dermatologi,
 • ne putem da seama că este un procedeu care nu provoacă durere pentru că nu necesită anestezie,
 • fără risc de infectare,
 • nu este necesară perioadă de recuperare.

De ce să alegem un salon Nomasvello pentru epilarea definitivă cu IPL?

1. Nomasvello are cea mai mare rețea de centre de înfrumusețare din lume. Probabil, mulți se intreabă de ce ar trebui să alegem salonul Nomasvello și nu un alt salon penru epilarea definitivă cu IPL. Nomasvello are 1200 de centre la nivel mondial fiind cea mai mare rețea de centre de înfrumusețare din lume, specializată în epilare definitivă și terapii faciale care utilizează lumina intens pulsată (IPL). Cu o experiență în domeniu de 10 ani au reușit să se extindă în 16 țări printre care și România din 2010. În cei 7 ani de existență în România au deschis 28 de centre pe care le puteți găsi în: Arad, Bacău, Brăila, Brașov, București, Constanța, Craiova, Galați, Cluj, Timișoara, Iași, Oradea, Pitești și Ploiești.

2. Servicii de calitate datorită echipamentului modern. Nomasvello oferă servicii de calitate mulțumită aparaturii ultramoderne de care dispun. Au cel mai rapid și mai puternic echipament de pe piață (60 Joules/cm2 )  special creat pentru a oferi tratamente de îndepărtare a părului și de întindere a pielii pe bază de lumină intens pulsată. Mulțumită echipamentului modern tratamentul de îndepărtare a părului este nedureros, se pot trata aproape toate tipurile de pile și păr, costuri mici și de durată.

3. Personal calificat și amabil. Pe lângă faptul că oferă servicii de calitate aceștia au personal calificat care au urmat training-uri speciale, sunt într-o continuă colaborare cu medicii dermatologi și sunt amabili. Contează foarte mult ca personalul să fie amabil, să te trateze cu respect și să-ti vorbească pe înțeles despre orice tratament de care vrei să știi mai multe înainte de a-l face. Personalul  este specializat conform standardelor internaționale ale Nomasvello și sunt evaluate permanent de către departamentul de formare și de către medicul dermatolog al rețelei. Personalul este calificat să asiste din faza de testare a tehnologiei până la finalul tratamentului.

Nomasvello este alegerea perfectă pentru orice tratament facial și epilare definitivă cu IPL.

42 thoughts on “De ce să alegem epilarea definitivă cu IPL la Nomasvello?

  1. Dar, pe termen lung mie mi se pare chiar fain. Decat sa ma chinui mereu cu epilarea 🙂

 1. Cel mai apropiat centru de mine este la Galati, poate in vara asta o sa experimentez in concediu si aceste tratamente de epilare

  1. Eu am fost pentru o curatare faciala, dar as incerca si epilarea definitiva cu IPL.

 2. Intr-adevar, metoda epilarii definitive mi se pare mult mai eficienta decat sa trebuiasca sa indepartezi parul luna de luna, mereu…

  1. Chiar merita sa stii. Am auzit numai cuvinte de lauda despre aceasta epilare definitiva cu IPL.

  1. Si eu stau la 60 km distanta de oras , dar cred ca merita sa fac sedintele pentru epilare definitiva cu IPL:

 3. Imi doresc mult sa imi fac epilare definitiva doar ca pretul ma cam impiedica in prezent. Eu imi doresc sa scap de pilozitatea de pe picioare si tocmai ele sunt cele mai scumpe … Cand se anunta ieftiniri ma bag si eu la cateva sedinte sau poate gasesc promotii

  1. Dar ai luat in considerare faptul ca aceste sa zice 12 sedinte se intind pe o perioada de aproape 1 an de zile?

  1. Buna Camelia, vom redeschide in curand salonul din Baia-Mare. L-am inchis temporar pentru a-l reloca si pentru a creste calitatea serviciilor de management de acolo. Multumim pentru incredere si tinem legatura, sa ne vizitezi la inaugurarea noului salon;)

 4. Din pacate sunt destul de costisitoare sedintele. Eu am ajuns sa detes parul. M-am invatat sa ma epilez zilnic si parca parul a devenit o pacoste. Cei drept, daca stai sa aduni orele petrecute in timp ce te epilezi, produsele care te ajuta la epilat, nervii si cremele impotriva iritatiei adunate pe termen lung, cred ca tot acolo ajungi doar ca in final, scapi de parul nedorit. Oricum, pe viitor mi-as dori astfel de sedinte. Cel putin pentru zona inghinala si picioare.

  1. Cu siguranta sedintele sunt mult mai ieftine daca tii cont de avantajele pe termen lung. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares