O noua perspectiva! Acum poti amesteca tonurile preferate mai usor!

Ai visat la o paleta de lucru ca a pictorilor? Cauti o paleta buna pentru mixarea culorilor? Vrei sa lucrezi ca un make-up artist profesionist? Melkior vine in ajutorul tau cu noua paleta din inox pentru mixarea culorilor. Acum totul depinde de tine, cum vei imbina culoarea, tonul si nuanta aleasa pentru un machiaj perfect. Si ce efecte cromatice vei inventa!

Paleta pentru mixare culori Melkior (ref.14900) este ideala pentru mixarea fondurilor de ten, a corectoarelor, a rujurilor, a pigmentilor sau a fardurilor lichide ori cremoase. O poti folosi pentru a-ti usura munca de mixare a produselor cosmetice folosite, dar si pentru obtinerea culorii preferate. Important este ca, dupa fiecare utilizare, paleta sa fie curatata.  Esti gata de start? Realizeaza “tabloul” care te reprezinta!

My Perfect Mixing Palette –

Melkior iti propune acum si Pensula cu capac pentru buze (ref.14134). Este ideala pentru aplicarea rujului sau a luciului de buze. Este rezistenta, usor de utilizat, usor de curatat. Are urmatoarele dimensiuni: 10.5 cm (fara capac atasat); 17.5 cm (cu capac atasat). Iata cum se foloseste: Aplicati produs pe pensula. Apoi se aplica culoarea pe buze, incepand din coltul extern inspre centru. Continuati aplicarea pentru a obtine uniformizarea culorii si obtinerea consistentei dorite.

Your Pocket Lip Brush –

1 thought on “O noua perspectiva! Acum poti amesteca tonurile preferate mai usor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares