Cifrele- Exercitii grafice-Carte de colorat

In ultima comanda facuta pe Libris.ro pe langa romanele mele i-am luat si piticului o carte, aceasta este de fapt o carte de colorat cu exercitii grafice care il vor ajuta pe pitic sa invete cifrele si in acelasi timp sa se distreze colorand. Am vazut foarte multe carti pentru copii si pe viitor o sa-i mai iau asemenea carti, care il vor ajuta sa-si dezvolte scrisul, dar si abilitatile.

Cartea Cifrele- Exercitii grafice – Carte de colorat  am luat-o pentru baietelul meu de 5 ani, initial fara sa dau importanta titlului cartii, am crezut ca este carte de colorat, dar asa cum ii spune si titlu are si spatii pentru exercitii grafice. Cartea este foarte bine structurata, pe fiecare pagina avem cate 3 cifre, desene care pot fi colorate si imagini care reprezinta cifra respectiva. De asemenea cu aceasta carte copilul va invata sa scrie cifrele si semnele care ii vor fi utile pe viitor, la matematica .

Bineinteles, ca fiecare copil si fiul meu prima data a fost incantat sa coloreze, dar a inceput si sa invete sa scrie in spatiul destinat scrierii cifrelor si semnelor.

Daca doriti sa cumparati carti pentru copii pe Libris.ro gasiti o gama variata de carti si la preturi foarte mici. Imi plac astfel de carti si le consider utile.

Voi cumparati asemenea carti pentru copii vostri?

4 thoughts on “Cifrele- Exercitii grafice-Carte de colorat

  1. Frumoasa carticica de colorat si eu iau mereu pt copilul meu ii place mult.sa.coloreze si asa invata si el…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares