Poti invata o limba straina cu ajutorul cursurilor Eurocor?

In luna iunie am inceput cursul de Italiana incepatori si aveam ceva emotii pentru ca nu eram sigura ca voi reusi sa invat singura. Pot sa zic ca am ceva cunostinte de italiana, adica cunosc cateva cuvinte si cateva propozitii. Mi-a placut dintotdeauna italiana, dar voiam sa o invat corect, nu doar dupa ,,ureche,,. Cand am citit primele doua lectii care au venit in primul colet, mi se parea ca nu prea am nevoie de caest curs, insa la lectiile 3 si 4 nu mai eram de acord. Lectiile au inceput sa fie mai intense, iar ceea ce stiam eu din auzite nu se mai regasea in aceste cursuri, acum invatam lucruri noi. La sfarsitul modulului 2, adica lectiile 3 si 4, mi-am dat seama ca acest curs chiar este folositor si trebuie sa-l umrmez pana la capat.

Inveti cu adevarat din aceste cursuri sau nu?

Va spuneam, ca initial credeam ca nu-mi vor fi de ajutor aceste lectii din curs, dar dupa al doilea modul primit mi-am schimbat total parerea. Am nevoie de acest curs si deja am inceput sa prind cu adevarat ,,chichitele, limbii italiene. Structura modulului este facuta in asa fel incat sa inveti cuvinte noi, notiuni de gramatica, dar si sa recapitulezi ceea ce ai facut in modulul curent, cat si in cele anterioare.

Despre Eurocor si cursurile oferite.

Ceea ce eu va pot spune despre Eurocor este ca sunt cu adevarat profesionisti, seriosi, responsabili si au grija de cursanti lor. Eurocor pune la dispozitia cursantilor mai multe tipuri de cursuri , din toate domeniile. Mai multe informatii gasiti si pe site-ul acestora.

Institutul Eurocor este filiala Scolii Europene de Cursuri prin Corespondenta (ESCC) cu sediul central in Olanda, cea mai importanta scoala europeana specializata in aceasta forma de instruire, prezenta in 7 tari din Europa si Asia. Peste 2.000.000 de cursanti din intreaga lume primesc in fiecare luna pachetul de curs, iar indrumarea acestora se realizeaza in fiecare tara cu ajutorul specialistilor.
Si in Romania, in cei 20 ani de activitate, peste 300.000 de cursanti din toata tara au avut incredere in metoda noastra si au ales sa-si dezvolte pregatirea profesionala sau sa invete o limba straina alaturi de noi.

Cum ma descurc dupa cel de-al doilea modul, respectiv lectiile 3 si 4?

In primul rand am invatat noi cuvinte uzuale, am invatat cum se scriu corect si nu dupa cum se pronunta, am invatat cateva notiuni gramaticale esentiale si ma descurc sa formez propozitii. Sunt multumita de cum am evoluat atat in pronuntie cat si in scriere.
Cd-ul cursului Italiana incepatori ma ajuta sa invat pronuntia corecta, iar caietul ma ajuta sa invat scrierea corecta a cuvintelor.

Merita sa continui cursul?

DA. Asa ca ne vedem la urmatorul modul si sa vedeti ce am mai invatat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares