Italiana pentru incepatori, lectiile 5 si 6 de la Eurocor

Iata ca am ajuns si la lectiile 5 si 6 ale cursului Italiana pentru incepatori de la Eurocor. Pe zi ce trece aflu si invat informatii noi despre limba italiana. Nu m-as fi gandit ca sunt atta de multe de invatat, dar ma simt de parca invat la scoala limba romana cu gramatica 🙂 Lectiile au inceput sa fie mai greoaie, adica trec de la notiuni simple ale gramatici la unele mai complexe, ceea ce este si normal. Daca la inceput reuseam sa parcurs modulul in cateva zile, acum reusesc pe parcursul a 2-3 saptamani pentru ca trebuie sa fiu atenta si sa retin perfect toatenotiunile si cuvintele noi.

Cursul de italiana pentru incepatori pe caiet si pe CD

Da. Va spuneam si in articolele trecute ca fiecare modul este format din caiet si cd. Caietul ma ajuta sa invat sa scriu corect italiana si imi este mult mai usor sa retin informatiile pentru ca eu invat mai repede citind decat ascultand. Insa la partea cu pronuntia cel mai mult ma ajuta cd lectiilor pentru ca profesorii sunt cei care ma invata cum se pronunta corect. Pe cd o sa gasiti lectiile respectivului modul , dar numai partea de vorbire, in care profesorii ne explica destul de lent si cursiv ceea ce caietul ne arata.

Eurocor pune la dispozitie si optiunea eCURS disponibila online.

Fiecare modul cu lectii are si parte de recapitulare si teme petru acasa. Pentru a usura sarcinile cursantilor Eurocor pune la dispozitie optiunea eCURS disponibila online unde putem rezolva temele pentru acasa si le putem trimite spre corectare profesorului care ne este dat. Nu mai pierdem vreme cu posta romana unde putem intarzia cu temele sau si mai grav sa se piarda pe drum 🙁

Avantajele optiunii eCURS:

  • disponibila oricand ai nevoie si in orice loc, daca ai conexiune la internet,
  • acces nelimitat in contul tau de cursant,
  • disponibila pentru fiecare lectie,
  • poate fi accesata pe laptop sau calculator,
  • rapiditate in trimiterea temelor spre verificare.

3 thoughts on “Italiana pentru incepatori, lectiile 5 si 6 de la Eurocor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares