Seria Lux: Opal, Cartea a treia – Jennifer L. Armentrout

De data asta am fost cam aglomerata si n-am avut timp sa citesc prea mult. Primele trei volume ale seriei Lux mi le-am achizitionat de la Editura Corint. O serie frumoasa, captivanta si care de fiecare data reuseste sa ma surprinda. Elemente noi apar de fiecare data si rasturnarile de situatie sunt prezente la fiecare pas incat nu mai stii in cine sa ai incredere si in cine nu. Nu mai lungesc vorba si trec la fapte.

Opal, Cartea a treia de Jennifer L. Armentrout

Cand am inceput sa citesc aceasta serie eram curioasa de ce autoarea a ales aceste titluri pentru carti. Dupa primul volum mi-am dat seama de ce. In prima carte am aflat ca  arma luxenilor impotriva arumilor este piatra pretioasa numita obsidian. In a doua carte am aflat ca onixul este arma care ii raneste pe luxeni. Acum ce credeti ca face opalul? Nu va spun, o sa aflati singuri citind cartea a treia 🙂

In cartea a doua Daemon a reusit sa o elibereze pe Katy din cusca, Will si-a primit vindecarea de la Daemon si Dawson a ajuns acasa tefar. Acum vietile tuturor sunt date peste cap, dar Daemon si Katy incearca sa-l ajute pe Dawson. Dawson nu-si doreste decat sa mearga dupa Beth sa o slaveze, iar pentru asta face numai lucruri prostesti. Daemon trebuie sa-l supravegheze in permanenta, iar Katy se simte oarecum singura. Dupa moartea lui Adam, Dee nu mai vorbeste cu Katy, ci sta mai mult cu Andrew si Ash.

Pentru ca Dawson si-a facut aparitia exact dupa moartea subita a lui Adam toata lumea incepe sa susoteasca. Intoarcerea la scoala, dar si faptul ca Dawson este atat de diferit de baiatul care era inainte sa dispara, iar Beth nu s-a intors cu el  ii deruteaza si mai mult. Intoarcerea lui Blake dupa ce l-a ucis pe Adam ii zapaceste pe toti, si sunt gata sa-l omoare. Blake insa isi cere iertare si le cere ajutorul ca sa-l salveze pe prietenul lui. Ajutor nu i-ar fi dat nimeni, mai degraba l-ar fi ucis daca Blake nu ii santaja ca va spune adevarul celor de la Daedalus despre Daemon si Katy.

Dupe ce se consulta cu toti sunt de acord sa-l accepte pe Blake, doar pentru ca au nevoie sa o salveze pe Beth. Impreuna incep sa faca planuri pentru eliberarea celor doi Chris si Beth, dar aceasta presupune o vizita la un prieten a lui Blake care sa-i ajute sa patrunda in sediul Daedalus. Dupa aceasta vizita incep antrenamentele pentru a putea merge cu super viteza si sa se miste rapid astfel timpul de 15 minute pentru salvare alocat de pustiul Luc sa nu fie depasit. Cei care vor intra in sediul Daedalus sunt Katy, Daemon, Dawson si Blake, restu asteapta la masini pregatiti pentru orice eventualitate.

Este Blake de incredere sau ii tradeaza din nou?

Cine este Luc si de ce ii ajuta?

Vor reusi sa-i slaveze pe Beth si Chris?

Va avea succes operatiunea de salvare sau acesta este o cursa?

Vor mai reusi sa scape Katy si Daemon?

Ce este opalul si ce face el?

Ce s-a intamplat cu Will, a reusit mutatia sau nu?

 

17 thoughts on “Seria Lux: Opal, Cartea a treia – Jennifer L. Armentrout

  1. te admir mult,la cat citesti si doi copilasi de educat si crescut,felicitari mai mami mai !

  2. Un roman captivant care merita sa fie citit pe nerasuflate. Actiune si suspans pana la ultima fila, clar e genul meu preferat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares