Seria Lux: Opozitie, Cartea a cincea – Jennifer L. Armentrout

Iata ca am ajuns si la ultimul volum din Seria Lux: Opozitie, Cartea a cincea – Jennifer L. Armentrout. Pentru mine aceasta serie a fost una foarte captivanta si ma bucur ca am descoperit-o asa tarziu. Nu am rabdare sa astept pentru cate o carte cate 1 an 🙂 Imediat ce a  aparut la Editura Corint am si comandat-o. Povestea celor doi eroi a avut o evolutie extraordinara. Nu m-as fi gandit ca lucrurile sa ia o asemenea turnura la finalul seriei. Va recomand seria Lux din tot sufletul.

Seria Lux: Opozitie, Cartea a cincea – Jennifer L. Armentrout

Dupa ce la finalul cartii a patra Daemon si fratii lui au plecat cu luxenii Katy nu stie ce sa mai creada. Acum isi amintea ceea ce i se spusese la Daedalus: Luxeni vor sa stapaneasca Pamantul. Oare venirea acestora era o invazie? Daemon si fratii lui erau de partea luxenilor cotropitori? Katy este complet ravasita, iar cand descopera ca Beth este insarcinta devine confuza. Impreuna cu Archer ea se duce sa faca cateva cumparaturi in oras, dar tocmai in cael moment luxeni ataca magazinul. Ceea ce fac luxeni o inspaimanta pe Katy, acestia preluau ADN oamenilor si forma lor, iar oamenii mureau pe loc. In incercarea ei de a slava o fetita Katy este atacata, chiar de Dawson.

Luxeni o iau pe Katy si aceasta are un soc cand isi da seama ca Daemon si ceilalti sunt de partea luxenilor. Nu trece mult si Daemon se tradeaza, el nu este sub controlul luxenilor precum Dee. Nici Dawson nu este sub controlul luxenilor. Cei trei reusesc sa scape de luxeni si sunt socati sa vada ca sunt salvati de cei de la Daedalus. La baza celor de la Daedalus conducerea se pare ca se schimbase dupa invazia luxenilor. Daedalus era de partea lor, mai putin Nancy care era fortata de Luc sa-i ajute.

Dusmanii luxenilor vor deveni salvatorii lor?

Pentru a scapa de luxeni invadatori guvernul este nevoit sa ia masuri drastice. Ei vor sa foloseasca bombe speciale care sa ucida luxenii, originii si mutantii. Dupa primul oras distrus cu o astfel de bomba, Katy si Daemon gasesc o solutie pentru invingerea luxenilor fara astfel de bombe. Cei care puteau sa ii invinga pe luxeni invadatori erau arumi. Vor accepta arumi sa-i ajute dupa ce luxeni de pe Pamant au tot incercat sa-i distruga? Daemon , Katu si Archer pornesc in cautarea arumilor ca sa le ceara ajutorul.

Vor accepta arumi sa-i ajute pe luxeni in lupta impotriva luxenilor invadatori?

Cine este seful cel mare al luxenilor invadatori?

Ce conditii vor pune arumii ca sa-i ajute pe luxeni?

Vor accepta Katy si Daemon conditiile arumilor?

Va reusi Nancy sa scape de sub supravegherea lui Luc?

Cum se va sfarsi povestea celor doi eroi?

Cum se va sfarsi totul?

18 thoughts on “Seria Lux: Opozitie, Cartea a cincea – Jennifer L. Armentrout

  1. Încă o serie de cărți trimită pe lista ta. Citești foarte repede. ???
    Nu am citit acestă serie de cărți dar par interesante în urma review-urilor tale.

  2. eu cartile nu le-am citit, inca, dar citesc cu mare drag recenziile lor. Inseamna ca incet-incet, virusul cititului incepe sa se inmulteasca la mine, din nou 🙂

  3. Oho, aici e mult de citit, nu glumă, dar cred că dacă te captivează subiectul, nici nu simți cum trece timpul și cum ajungi la ultimul volum, la ultima pagină… Mi se întâmplă ca după ce citesc ceva ce-mi place mult, să rămân apoi cu un sentiment ciudat, să mai vreau să continue cumva. De asta e fain cu seriile, că nu trec așa repede pe sub ochi. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares