Cantecul de sirena, de Nora Roberts

Dupa o lunga perioada de timp in care nu am mai citit romane de dragoste, luna trecuta mi-am comandat de la Libris.ro romanul de dragoste Cantecul de sirena, de Nora Roberts. Parca imi era dor si de un astfel de roman dupa atatea distopii si SF-uri 😀 Nu am gresit alegand acest roman, pentru ca este un roman extraordinar din toate punctele de vedere. Ce mi-as putea dori mai mult de la carte, cand aceasta abunda in actiune, dragoste, suspans, crime si rasturnari de situatii cand nu ma astept? NIMIC. Are tot ceea ce mi-as putea dori de la o carte.

Cantecul de sirena, de Nora Roberts

Povestea de dragoste a celor doi eroi se creeaza in jurul unei vechi legende. Nora Roberts reuseste sa creeze o atmosfera senzationala si plina de mister, in jurul legendei despre zestrea Esmeraldei. Aceasta legenda vorbeste despre cum zestrei Esmeraldei a fost furata de catre pirati in timpul unei batalii. Insa aceasta zestre se pierde in apropierea casei Bluff House cand corabia Calypso naufragiaza langa stancile Whiskey Beach. Nimeni nu a gasit comoara, dar toata lumea banuieste ca ar putea fi la Bluff House sau in apropierea ei. Tocmai de la aceasta legenda porneste si actiunea romanului.

Cine-i Eli Landon?

Eli Landon ajunge la Bluff House dupa ce bunica lui sufera un accident si are nevoie de recuperare. Eli are sarcina de a avea grija de casa bunicii lui pana ce aceasta se reface complet. Relatia cu bunica  lui a fost dintotdeauna una foarte buna, dar dupa ce s-a casatorit cu Lindsay a venit foarte rar. Lindsay nu o suporta sa vina in aceasta casa, de aceea ei se certau foarte des. Intr-un final Eli a cedat si nu a mai venit in vizita. Dupa moartea sotiei lui, caz in care a fost singurul suspect si a a vut necazuri foarte mari, venirea la Bluff House reprezinta o cale de scapare de stresul orasului. Tot ce isi doreste Eli este sa aiba parte de liniste si pace pentru a termina de scris romanul inceput. Insa planurile bunicii lui sunt diferite de ale lui.

Cine-i Abra Walsh?

Abra este vecina si prietena buna cu Hester, bunica lui Eli, ea este si cea care a gasit-o pe Hester ranita. Abra o ajuta cu micile treburi de prin casa, de aceea ea continua sa faca asta si cu Eli aici. Desi la inceput lcururile nu sunt tocmai roz intre ei, pe parcurs incep sa se imprieteneasca. Abra este o tipa care stie ce vrea de la viata si desi aq suferit in trecut nu refuza sa aiba incredere din nou in barbati. Am fost surprinsa de eroina noastra, diferita mult fata de alte eroine care se ascund sau se eschiveaza. Abra este total invers, curajoasa si cu mult tupeu. Pentru prima data vad cum femeia este cea care ia initiativa.

Eli si Abra incep sa descopere mai multe secrete ale familiei, dar si ale sotiei lui Eli. Atacurile asupra  Bluff House incep sa devina periculoase si politia intra in actiune. Eli si Abra reusesc sa puna cap la cap mai multe situatii si intamplari care ii conduc spre atacatorul casei. Daca reusesc sa il si demaste ramane sa aflati singuri citind romanul Cantecul de sirena, de Nora Roberts pe care il gasiti pe Libris.ro

Lectura placuta!

21 thoughts on “Cantecul de sirena, de Nora Roberts

  1. Am și eu cartea în biblioteca mea dar încă nu am apucat sa o citesc pentru ca am prea multe, dar după ce o termin pe cea care am început-o ma apuc de cartea asta pentru ca mai făcut curioasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares