16

Prada regelui, de Julie Garwood

In ultimul timp m-au atras din ce in ce mai mult cartile fantasy, dar nu am putut renunta de tot la cartile romantice. In luna decembrie am primit de la Libris romanul de dragoste Prada regelui, de Julie Garwood. Cum pentru cartile romantice am o slabiciune, imediat ce am primit-o am si citit-o, dar abia acum am reusit sa fac recenzia. Este o poveste fascinanta de iubire care sigur va fi pe placul vostru. De data sta nu mai lungesc vorba si trec la subiect, incet,incet poate reusesc pe viitor sa intru direct in recenzie fara sa mai palavragesc 🙂

Prada regelui, de Julie Garwood

Actiunea romanului Prada regelui are loc in Anglia anului 1066 . Lady Nicholaa a reusit sa le tina piept trupelor trimise de William de Normandia, insa odata cu venirea lui Royce totul se naruie. Rezistase eroic timp de 3 saptamani si-i alungase pe dusmanii ei., dar baronul Royce a reusit sa-i invinga oamenii. Ultima ei incercare in a-l invinge este sa-l loveasca cu o piatra in frunte, in lcoul neprotejat de coif, dar nici asta nu functioneaza. Nevrand sa cada in mainile dusmanilor, Lady Nicholaa recurge la un plan pe cat de periculos pe atat de eficient.

Baronul Royce trebuie sa o ia prizoniera pe Lady Nicholaa si sa o duca la Londra pentru a fi oferita de catre William unui cavaler nobil. Insa, Royce are surpriza sa o gaseasca pe calugarita Danielle in locul lui Lady Nicholaa. Aceasta ii spune ca este calugarita si sora geamana a lui Nicholaa. Danielle pare o fire blanda si cooperanta, ea ii povesteste cum poate da de urma lui Lady Nicholaa si totodata ii ingrijeste rana lui Royce. Bravul baron nu banuieste nimic si pleaca in cautarea frumoasei saxone Lady Nicholaa.

Cum a fost pacalit baronul Royce?

Intre timp Lady Nicholaa care se prefacuse a fi calugarita cere sa fie insotita la abatie, netinand cont de oridnele date de Royce. La intoarcere Royce are surpriza sa constate ca a fost pacalit de frumoasa saxona si pleaca dupa ea. Neputand sa o convinga ii spune ca va merge de buna voie cu el la Londra. Chiar asa a si fost, lady Nicholaa nu a avut incotro si a mers de buna voie cu Royce. Calatoria a fost una plina de peripetii si cand in sfarsit au ajuns la curtea lui William totul se intoarce impotriva bravului baron.

Multumita faptului ca i-a salvat viata nepoatei lui William de Normandia , Lady Nicholaa a fost rasplatita. Nu mai trebuia sa se casatoreasca cu cel mai brav cavaler, ci sa-si aleaga singura sotul. Bineinteles, ca dupa tot ce s-a intamplat intre Royce si ea, Nicholaa l-a ales pe Royce sa-i fie sot. Nimic nu este cum trebuie sa fie, iar aceasta casatorie va provoca un adevarat haos.

Cum a reusit sa o determine Royce pe Lady Nicholaa sa-l urmeze la Londra?

Va fi capabil Royce sa isi respecte promisiunile in privinta fratelui lui Nicholaa?

Cine vrea sa-l omoare pe Royce si de ce a ales-o pe Nicholaa sa-l omoare?

Il va ucide Nicholaa pe sotul ei?

Cine este Ulrich si ce reprexinta el pentru Nicholaa?

Vor ramane cei doi impreuna sau nu?

lucruri privite de jos in sus

16 Comments

  1. Imi plac povestile astea de dragoste in care sunt implicate personaje din istorie si urmaresc mereu pe tvr 2 astfel de filme, le-am descoperit intamplator de curand. Iti recomand.

  2. O recenzie frumoasa despre o carte foarte interesanta, plina de mister si actiune.

  3. Titlul m-ar atrage, însă nu știu dacă și acțiunea ar reuși să-mi capteze atenția până la final.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.