Elita (Alegerea#2) de Kiera Cass

Pentru mine această serie este o surpriză frumoasă. Mă așteptam oarecum să am parte de o acțiune lentă și plină de răutăți, ca în orice alt concurs cu femei, dar departe de așa ceva. Dacă în primul volum am adorat-o pe America, în Elita (Alegerea#2) îmi venea să o strâng de gât, de cele mai multe ori. Nu mi-a plăcut nehotărârea ei de a alege și faptul că a ales să joace ,,la două capete,,. Haideți să vedeți despre ce este vorba în Elita (Alegerea#2) de Kiera Cass.

Elita (Alegerea#2) de Kiera Cass

Apariția lui Aspen la palat, în calitate de soldat în Garda Regală, o dă peste cap pe America. Este conștientă că prințul o preferă, însă ea este mereu nehotărâtă. Alege să-l țină secret pe Aspen și se întâlnește cu el, în secret. Când este cu el își spune că el este alegerea corectă, nu prințul. Aspen este înțelegător cu ea și acceptă faptul că este într-o competiție și trebuie să-si îndeplinească obligațiile. Ceea ce m-a enervat a fost faptul că America avea aceleași sentimente și pentru print, atunci când se întâlnea cu el. Mi s-a părut o fetiță capricioasă care a ales să joace la dublu decât să-și asume sentimentele. Joaca asta a ei m-a obosit, mi s-a părut o cruzime să se joace cu inima prințului, când știa că el o iubește.

În Elită au mai rămas numai șase fete pentru a cuceri inima prințului. Fiecare fată face tot posibilul ca prințul să petreacă mai mult timp cu ea. Atacurile rebelilor nu încetează nici acum, ba Sudicii, ba Nordicii atacă palatul. De fiecare dată aceștia răscolește tot palatul și fură cărți. De la un atac la altul situația se agravează. Prințul îi face Americăi multe favoruri, iar petrecerea de Hallowen a organizat-o tot pentru ea. La petrecere sunt invitați și familiile concurentelor. America este extrem de fericită să fie alături de familia ei. În timp ce prințul așteaptă ca America să ia o decizie în privința lui, ea visează la o viață alături de Aspen.

Ce consecințe va avea petrecerea de Hallowen?

După petrecerea de Hallowen toată lumea are parte de o surpriză foarte neplăcută. Marlee si unul dintre soldații din Garda Regală sunt acuzați de trădare. Cei doi aveau o relație, deși acest lucru este interzis atât timp căt Marlee face parte din Elită. Pedeapsa celor doi este cruntă, iar America se îndepărtează și mai mult de prinț. Nu înțelege cum a putut să stea, să privească și să nu facă nimic pentru a împiedica pedeapsa celor doi. Indiferența Americăi îl face pe prinț să se apropie foarte mult de o alta concurentă, Kriss. America se simte trădată când vede că prințul nu-i mai acordă atât de multă atenție, dar mai ales, când îl surpinde sărutându-se cu Celeste. Oare ce joc face și prințul? Eh, aici parcă m-am bucurat de suferința ei, tinând cont că același lucru îl făcea și ea cu Aspen. De ce avea astfel de pretenții nu am putut să înțeleg când ea juca la dublu. Offf.

Oare ce caută rebelii și de ce fură de fiecare dată cărți din palat?

Ce pedeapsă vor fi nevoiți să suporte Marlee și iubitul ei?

Vor fi prinși America și Aspen precum a fost Marlee?

Se va îndrăgosti prințul de Kriss și va renunța să mai aștepte răspunsul Americăi?

Ce secret teribil are prințul și ce va face America când îl va afla?

Va fi eliminată America din competiție?

Rămâne să aflați voi toate aceste lucruri citind cartea Elita (Alegerea#2) de Kiera Cass pe care o găsiți pe Editura Corint la preț redus. Vă asigur că merită să o citiți. Eu deja am început volumul al treilea Aleasa (Alegerea#3) și abia aștept să văd ce se va întâmpla cu nebunatica de America după ce la finalul volumului 2 a făcut o grozăvie teribilă, în direct, la Actualități.

Lectură plăcută!

18 thoughts on “Elita (Alegerea#2) de Kiera Cass

  1. Cred ca inconstient toti aveam o latura dublicitara… lupta aceea dintre inima si ratiune. care invinge? Depinde de fiecare individ in parte. Insa e urat sa te joci cu sentimentele cuiva. Chiar as fi curioasa daca America ar ajunge sa il iubeasca doar pe print. Ciudata insa strategia rebelilor de a fura carti. Poate cauta o anumita carte. Sau poate vor sa studieze.

  2. Nici nu stiu cu cine vreau sa ramana printul.Nu imi plac cartile care se intind prea mult, macar afli deznodamantul la final sau mai e si partea a treia?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares