Fragonard: Apă de toaletă Etoile și săpun solid de levănțică

Despre Fragonard și produsele lor v-am mai povestit AICI . Dacă data trecută am avut șansa să testez parfumuri solide, de data aceasta AddaShop ne-a oferit Fragonard: apă de parfum travel size și un săpun solid de levănțică sub formă de ou. Amăndouă sunt bestiale. Parfumul săpunului mi-a atras atenția dinainte de a desface punguța. De fapt, era atât de intens încât inițial nu știam ce miroase așa frumos în toate acele pungi cu cadouri primite de la sponsorii evenimentului Galați Beauty Swap #2 . Mă bucur tare mult că am avut șansa să testez aceste produse pentru că sunt foarte bune.

Fragonard Etoile – apă de toaletă

 

 

Apa de toaletă Etoile a fost pe placul meu, pentru că are o aromă floral-fructată și fresh în același timp. Printre notele parfumului regăsim și lăcrămioara și iasomia, preferatele mele. Cu siguranța acest parfum va fi alături de mine pe parcursul verii. Îmi place de asemenea că este în format travel -size și îl pot purta cu lejeritate în poșetă, fără să-mi ocupe prea mult loc. Este un parfum puternic, care se simte de la distanță și persistă foarte mult timp.

Note:

Note de vârf: bergamontă, lămâie, mere, ghimbir

Note de mijloc: gardenie, crin de vale, iasomie

Note de bază: lemn de cedru, ambră, mosc

Săpun solid de levănțică

 

 

Vă spuneam la începăut că acest parfum este foarte puternic și mi-a dat peste cap toate simțurile. Nu reușeam să-mi dau seama de unde vine parfumul ataât de fain și puternic. Când am deschis punguța am descoperit un ou parfumat. Nu m-am îndurat să-l folosesc și l-am păstrat în dulapul cu haine. De fiecare dată când deschid dulapul parfumul de levănțică mă învăluie, iar hainele sunt și ele parfumate. Săpunul solid sub formă de ou face parte dintr-un set de 6 săpunuri parfumate: magnolie, trandafir, levănțică, caprifoi, flori de portocal și iasomie.

Acestea sunt noile produse Fragonard pe care le-am testat acum, sper să ne fie alături și la următorul eveniment AddaShop pentru că îmi plac produsele comercializate de ei.

Voi ați folosit produsele lor? Ce părere aveți despre produsele Fragonard?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares