Perspirex spune STOP transpirației excesive

Astăzi o să vorbim despre cum să punem STOP transpirației excesive. Da, a trecut vara, dar transpirația încă creează probleme anumitor persoane. Din păcate și eu fac parte din rândul persoanelor care transpiră excesiv și mereu sunt în căutare de noi produse care să mă ajute să lupt cu transpirația.  Am auzit de mai multe ori despre Perspirex și eram curioasă de ce poate face. M-am înscris și la o campanie de promovare a produsului, dar n-am avut noroc să fiu selectată. Mi-am promis că îl voi achiziționa, dar am plecat într-o mini-vacanță în Italia și nu l-am mai luat. Când m-am întors acasă, am avut surpriza să găsesc în pachetul primit de la Galați Beauty Swap #3, nu unu, ci doua antiperspirante Perspirex Original.

Aș fi vrut tare mult să-l testez imediat, dar nu trecuse 48 ore de la epilat așa că am stat cuminte. Este foarte important ca produsul să fie aplicat corect. Una dintre conditii este să treacă mai mult de 48 ore de la ultima epilare, astfel se evită apariția vreunei iritații. Mulțumită formulei patentate pe bază de clorură de aluminiu Perspirex este foarte eficient. Formula sa reacșionează cu apa din glanda sudoripară și formează un dop de gel care împiedică transpirașia să ajungă la suprafața pielii. Astfel pielea subrațului rămâne curată, uscată și fără miros neplăcut. Nu trebuie să vă faceți probleme din cauza acelui dop de gel pentru că acesta se dizolvă natural după 3-5 zile.

Aplicarea corectă a antiperspirantului Perspirex :

  • se aplică pe pielea curată, fără leziuni și după 48 ore de la epilare,
  • se recomandă aplicarea seara pentru că glandele sudoripare nu sunt atât de active pe timpul nopții,
  • a doua zi se spală cu apă și săpun

Sunt sau nu mulțumită de Perspirex?

Eu pot spune că sunt mulțumită de antiperspirantul Perspirex. În prima săpămână l-am aplicat la 2 zile, apoi treptat am rămas la o aplicare după 4 zile. Din fericire, chiar este eficient, în cazul meu,  transpirația și mirosul neplăcut au dispărut complet. A fost o surpriză să constat că după aplicare am simțit o mică mâncărime, însă aceasta a dispărut complet după aproximativ 5 minute. Voi continua să-l folosesc și să-l recomand tuturor prietenilor. Pentru mai multe detalii, informații, noutăți și concursuri urmăriți pagina oficială de facebook Perspirex România.

Voi ați folosit Perspirex, cum vi s-a părut?

10 thoughts on “Perspirex spune STOP transpirației excesive

  1. Si mie imi e pe terminate antiperspirantul pe care il am in uz si apoi voi incepe sa folosesc Perspirex-ul, sa vad cum este.

  2. Si eu am testat Perspirex si daca inainte nu credeam ca un astfel de produs te scapa de transpiratia excesiva, acum am cel putin 3 dovezi in persoana mea, a tatalui si al iubitului meu. Sunt foarte multumita de acest antiperspirant si o sa-l recumpar cu siguranta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares