Merită sau nu să dăm banii pe parfumuri remake?

 

Vă spuneam săptămânile trecute că a început să-mi placă să vă vorbesc despre parfumuri. Niciodată nu o să fie cineva căruia să nu-i placă parfumurile, în special doamnelor. Indiferent câte parfumuri avem, niciodată nu sunt de ajuns. În funcție de bugetul fiecăruia alegem să folosim parfumuri originale, reinterpretate sau remake. Când mi s-a oferit posibilitatea de a testa parfumuri remake de la Sara Cosmetice , am acceptat cu mare drag. N-am folosit până acum astfel de parfumuri și eram tare curioasă cum sunt. Nu toată lumea își permite să dea 500 – 1000 lei pe un parfum original, așa că cele remake sunt o variantă accesibilă. Astăzi o să aflați dacă merită sau nu să dăm banii pe parfumuri remake. Eu am testat La vie est belle – Lancome și Good Girl – Carolina Herrera și o să vă spun părerea mea sinceră despre cele două.

 

Good Girl – Carolina Herrera

 

 

În primul rând vreau să vă spun că îmi place foarte mult recipientul elegant al parfumului. Acesta este un pantof superb, cu toc înalt, elegant, care imită destul de bine recipientul parfumului original. Acum ajungem și la partea care ne interesează cel mai mult: persistența parfumului. Mirosul este demențial, pentru cele care iubesc acest parfum, iar persistența lui este destul de bunicică. L-am testat mai multe zile și pot să spun că mirosul s-a simțit câteva ore bune, vorbind despre cum l-au simțit cei de lâgă mine, pentru că pe mână el a rezistat mai bine de 8 ore. Eu una, sunt foarte încântată de el ținând cont de prețul pe care îl are comparativ cu cel original și de cantitatea generoasă de 80 ml.

 

La vie est belle – Lancome

 

 

Parfumul La vie est belle – Lancome  este foarte apreciat de multe doamne. Și de mine 🙂  N-am putut rata șansa oferită de a testa și un remake al acestu parfum. Coincidență sau nu, am avut șansa să cunosc parfumul original, un parfum reinterpretat și acest remake de la Cosmetice Saraa. Pe acesta am putut să îl testez și să-l supun la mai multe probe, mai multe zile la rând. Parfumul este foarte apropiat de cel original atât ca ambalaj cât și ca miros. Un parfum dulce, de flori și fructe, senzual și feminin. Persistența lui este totuși mai slabă decât cea a originalului și mi se pare normal având în vedere prețul. Atât ambalajul cât și recipientul sunt copii excelente ale originalului.

 

Merită sau nu să dăm banii pe parfumuri remake?

După ce am testat cele două parfumuri, zic că merită să dăm banii pe parfumurile remake. De ce? Păi, haideți să le luăm pe rând:

  1. Miros foarte apropiat de al parfumului original. Chiar dacă posesorul știe că este un remake, cei de lângă nu își vor da seama de asta pentru că parfumurile remake sunt foarte apropiate ca miros de cele originale. Așadar, cu un remake ai parfumul preferat la îndemână 🙂
  2. Prețuri  mici. Ceea ce contează foarte mult este și faptul că prețurile acestor parfumuri sunt foarte mici comparativ cu prețurile parfumurilor originale. Iar, la Cosmetice Saraa, dacă menționați faptul că știți de la mine de ei folosind codul #PAULA aveti 2 parfumuri la alegere la pretul de 100 lei.
  3. Persistență bună. Persistența este ușor discutabilă, se menține câteva ore, dar făcând o comparație între un parfum remake care costă 99 lei și un parfum de la alte firme gen Avon, Oriflame, etc optez pentru un parfum remake. De ce? Pentru că prețul este apropiat, însă persistența mult mai bună. Și vorba aceea,,una este săp miroși a La vie est belle și alta a unui parfum mai puțin cunoscut, nu?
  4. Ambalaje și recipiente aproape identice cu originalele.

 

Voi ați testat astfel de parfumuri? Cum vi se par ? Credeți că merită sau nu să dăm banii pe parfumuri remake?

15 thoughts on “Merită sau nu să dăm banii pe parfumuri remake?

  1. Am mai testat de-a lungul vremii parfumuri reinterpretate si am ramas tare surprinsa de calitatea acestora. Sunt curioasa despre acestea de la Cosmetice Sara, indeosebi despre cel CH.

  2. Eu sunt adepta unor astfel de parfumuri fiindca nu am atatia bani incat sa-mi permit tot timpul varianta originala si le prefer celor de la Avon si Oriflame.

  3. Am si eu un parfum de la Cosmetice Cara si chiar imi place cum miroase si pretul care il are e destul de acceptabil.

  4. Sincer, nu știu ce să spun. Pe de o parte este okay să poți lua un parfum asemănător unui original la preț mic. Pe de altă parte, o vreme cumpăram parfumuri cam de aceeași factură, doar că le se spunea ”făcute pe vapor”, un fel de fake. Asta e. Când ne permite parfumuri de casă, cumpărăm , cand nu, bune și remake-urile

  5. EU cred ca merita sa investesti in astfel de parfumuri. Pe mine ma incanta ideea si parfumul de la Carolina Herera are un ambalaj extrem de girly. Tot timpul l-am admirat

  6. Super. Chiar o sa incerc si eu aceste parfumuri. Am varianta originala de la Carolina Herera doar ca pe negru si voi face diferenta. Voi comanda si eu de aici. Multumesc pt pont !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares