Noutăți de la Gerovital Plant

În urma evenimentului Danube Bloggers Meet am o foarte multe produse cosmetice de testat. În ultima lună mi-am creat o rutină de îngrijire a tenului cât mai complexă. Dacă înainte mai săream câte o etapă, acum mă țin serios de treabă. În fiecare dimineață și seară am grijă să respect toată rutina de îngrijire. Unul dintre sponsorii evenimentului a fost brandul românesc Farmec, care ne-a oferit un goodiebag cu produse Gerovital Plant și un ruj cremos cu acid hialuronic din gama Gerovital Beauty. Produsele Gerovital și Farmec nu-mi sunt deloc străine. Le folosesc de mulți ani și de fiecare dată sunt foarte mulțumită.

Gama Gerovital Plant

Așa cum vă spuneam la început am primit două produse din noua gamă Gerovital Plant: o apă micelară și o cremă hidratantă. Produsele din noua gamă Gerovital Plant conțin complexul poliplant microbiom protect. Acest complex ajută la restabilirea și menținerea echilibrului microbiomului pielii, respectând identitatea unică a acestuia și funcția lui majoră de protejare a pielii.

Cremă Hidratantă Microbiom Protect

Am avut o perioadă în care tenul meu era gras cu tendințe acneice. Culmea e că acum a devenit unul mixt, iar în perioadele reci tinde spre uscat. Cert este că la schimbarea de anotimp tenul meu are nevoie de multă hidratare. De obicei folosesc cremă hidratantă seara, însă de 2 ori pe săptămână folosesc și dimineața. Dupa ce am terminat ultima cremă hidratantă, am început să folosesc crema hidratantă microbiom protect Gerovital Plant.

Îmi place că întră rapid în piele fără să lase vreo senzație uleioasă. Textura este una lejeră, dar cremoasă în același timp. Tenul meu este mai luminos, hidratat și catifelat. Ingredientele acestei creme sunt prietenoase cu tenul și nu provoacă alergii. Eu una cel puțin nu am avut nici o problemă până acum.

Beneficii:

  • asigură hidratarea optimă a tenului
  • revitalizează celulele și crește consumul de oxigen la nivelul acestora
  • restabilește echilibrul microbiomului pielii

Apă Micelară Microbiom Protect

În urmă cu câțiva ani, când am descoperit apa micelară, am renunțat la orice alt produs pentru demachiere. Consum foarte multă apă micelară pentru demachierea zilnică, atât seara cât și dimineața. Indiferent dacă mă machiez sau nu, ritualul de îngrijire a tenului începe cu apa micelară. De la Gerovital am mai folosit apă micelară și mi-a plăcut. Nici asta nu a fost mai prejos. Îndepărtează machiajul și impuritățile fără probleme. Tenul rămâne curat și nu am senzația de strângere a pielii.

Beneficii:

  • curăță machiajul, sebumul și impuritățile de pe ten
  • purifică și restabilește echilibru natural al pielii

Ruj Cremos cu Acid Hialuronic

Dacă produsele cosmetice și produsele pentru casă le-am folosit destul de des până acum, nu pot să spun că am folosit produse de make-up de la ei. M-am bucurat când am descoperit în goodiebag și un ruj cremos cu acid hialuronic. În gama Gerovital Beauty găsim produse destinate fiecărei etape de machiaj. Acestea sunt produse ce nu încarcă tenul, îi conferă lejeritate și aspect natural. Rujul primit de mine este Criminal Lipstick nuanta 04 și are o textură cremoasă. Este un ruj metalic și îmi place să-l aplic peste un ruj roșu mat. Combinația este de efect și rezistă timp îndelungat.

Ați încercat produsele Gerovital Plant? Dar produsele de make-up din gama Gerovital Beauty?

5 thoughts on “Noutăți de la Gerovital Plant

  1. Am folosit produse de Farmec, și chiar au fost bune pentru mine.
    Din pacate nu am folosit niciun produs dinte cele pe care ni le-ați prezentat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares