Faunus Plant – produse naturiste

Se pare că din ce în ce mai des folosesc produse românești. Și chiar mă surprind de fiecare dată, plăcut. Sunt sigură că majoritatea dintre voi ați auzit sau ați folosit produse de la Faunus Plant. Pentru cine nu știe Faunus Plant este un brand românesc, iar echipa din spatele brandului pune multă pasiune în tot ceea ce face. Selectarea, colectarea și prelucrarea plantelor medicinale și a ierburilor aromatice este munca pe care o duc mai departe fără să neglijeze confirmările științei. Toate acestea sunt inspirate din tradițiile strămoșilor noștri și adaptate noilor timpuri în care trăim.

Iubitorii de produse naturiste aleg de fiecare dată produse de bună calitate. De foarte multe ori și eu mă îndrept către remedii naturiste, înaintea celor din comerț. La Faunus Plant regăsim o gamă variată de produse naturiste. siropuri, tincturi, unguente, ceaiuri, uleiuri de masaj și blasamuri de buze. Fiecare produs este făcut din plante atent selecționate și creat după rețete originale și tradiționale. Accentul este pus pe ingredientele naturale provenite de la plante din flora autohtonă.

De-a lungul anilor am folosit diverse produse de la ei și întotdeauna am fost mulțumită. La Danube Bloggers Meet de la Galați am primit un goodiebag de la Faunus Plant. În pachețel am descoperit 4 produse: un sirop de pătlagină, un ulei de masaj pentru relaxare , un unguent Gheara Diavolului și un balsam de buze ( în poze nu o să-l vedeți pentru că a fost rapid arestat de mama mea).

Unguent Gheara Diavolului

O să încep cu unguentul Gheara Diavolului pentru că mi-a plăcut cel mai mult. Bine, plăcut e spus așa, dar de fapt acest unguent mi-a fost cel mai util. De ce? Uneori din cauză că stau prea mult în picioare sau dacă este o vreme mohorâtă am un disconfort la picioare. O stare de neliniște, poate un reumatism 😀 și de fiecare dată după ce aplicam unguentul mă simțeam foarte bine. În multe seri, înainte de culcare îmi făceam un mic masaj la picioare cu acest unguent. Pe lângă faptul că îmi elimina orice disconfort de oboseală, îmi lasa și pielea foarte hidratată, fină și catifelată. Îl iubesc și musai trebuie să-mi fac un stoc pe viitor.

Ulei masaj relaxant

Uleiul de masaj relaxant nu-mi era deloc străin pentru că l-am mai folosit. Când mă simt foarte obosită, stresată și sunt sigură că somnul nu va veni prea curând aplez la soțul meu să-mi facă un masaj cu acest ulei relexant. Ceea ce îmi place foarte mult la el este faptul că lasă pielea hidratată și fină, fără să lase pelicula aceea grasă. În compoziția sa are extract de gălbenele și sunătoare, precum și uleiuri esențiale de ylang-ylang și lavandă. După un astfel de masaj dorm ca un bebeluș, iar a doua zi mă simt excelent.

Sirop Pătlagină

Siropul de pătlagină l-am oferit copiilor mei. Încă nu era starea asta atât de alarmantă cu Covid-19, dar pentru că primăvara apar mici răceli, siropul a picat la fix. Siropul de pătlagină este recomandat în caz de tuse, gripă sau astm bronșic. Are proprietăți ca: expectorant, emolient, antispastic bronșic, ușurează simptomele răcelii. După o cură de aproximativ o lună de zile puștii emi au fost în formă maximă, fără nici o răceală.

Balsamul de buze nu am apucat să-l testez, pentru că a fost rapid acaparat de mama mea. Însă ea a fost tare mulțumită de el.

Acestea sunt produsele de la Faunus Plant pe care le-am testat în ultima perioadă, dar cu siguranță voi încerca și altele.

Știați de Faunus Plant? Ați încercat produsele lor?

8 thoughts on “Faunus Plant – produse naturiste

 1. Mulțumim pentru recomandare,nu le-am încercat.
  Sirop de patlagina am folosit, și nu ar trebui să lipsească din nicio casa!O să îl recomand nasei mele care are astm bronsic.?
  Unguentul mi-ar fi de folos ,pentru că mi se umflă picioarele și mă dor.
  Iar uleiul de relaxare, ar face minuni pentru oricine , seara .?

 2. Eu am o formă de astm bronșic și de mulți ani caut un sirop bun care să-mi domolească tusea.Am încercat o mulțime: de brad a funcționat destul de binișor.Am să încerc și acest sirop să văd cum se prezintă.
  Mă bucur că am descoperit această firmă !
  Și uleiul pentru masaj îmi face cu ochiul?

 3. Eu stiam de siropurile lor si de uleiul de masaj de la iubitul meu care e maseur si mi-a zis ca e foarte bun, dar nu l-am incercat inca, pe pielea mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares