Am testat Doppelherz Kollagen Beauty

Astăzi o să vă povestesc despre fiolele Doppelherz Kollagen Beauty. Am primit spre testare aceste fiole de la Doppelherz România și BuzzStore. În comunitatea BuzzStore sunt inscrisa încă de când au apărut în online. În decursul anilor am testat câteva produse din campaniile lor și majoritatea au devenit produse nelipsite din casa mea. M-am bucurat foarte mult când am aflat că am fost selectată în această campanie. Chiar eram urioasă dacă aceste fiole fac ceea ce promit. Am testat Doppelherz Kollagen Beauty și mai jos aflați părerile mele în privința acestui produs.


Pachetul de Buzzer Doppelherz a conținut:

  • 2 cutii Doppelherz Kollagen Beauty ( 2 x 30 fiole)
  • pliante informative pentru buzzer
  • pliante informative pentru prietenii buzzer-ului

Am testat Doppelherz Kollagen Beauty

Așa cum vă spuneam la început eram tare curioasă în privința acestor fiole. Am parcurs curioasă toate informațiile din kitul primit și am fost încântată când am descoperit că am fiole pentru 2 luni de tratament ( cură).

Zilnic la micul dejun am luat și câte o fiolă Kollagen Beauty. Dacă la alte produse sau tratamente mai uitam să le iau zilnic, de data asta m-am ținut cu stoicism de cură. Iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Primele schimbări majore pe care le-am văzut au fost cam dupa 4 săptămâni de când am început să iau prima fiolă. Iar acest lucru s-a văzut la unghii.

Efecte asupra unghiilor

Unghiuțele mele sunt foarte fragile de fel și se exfoliau foarte repede. În ultimii doi ani am avut gel sau ojă semipermanentă. Însă acum am luat o mică pauză și eram curioasă dacă în urma acestui tratament se vor reface.

Spre uimirea și încântarea mea unghiuțele mele chiar s-au bucurat de schimbări majore. Au devenit mult mai puternice, nu se mai exfoliază și cresc mai repede. Chiar nu mă așteptam la asemenea rezultate, mai ales într-un timp atât de scurt.

Efecte asupra pielii

Am remarcat și ceva schimbări asupra pielii și tenului. Pielea este mult mai elastică, mai catifelată și hidratată. Iar tenul este mult mai luminos, iar ridurile fine s-au estompat destul de mult. O să continui cura până la final și cred că rezultatele vor fi mult mai vizibile.

Efecte asupra părului

În privința părului nu prea pot să spun mare lucru pentru că nu am văzut schimbări prea mari. Părul tot așa îmi cade ca și înainte, însă am remarcat că procesul de creștere este mai alert față de înainte. Acum nu știu dacă este mulțumită acestor fiole, pentru că mai folosesc și alte șampone speciale pentru păr, dar am observat că araătă mai sănătos, hidratat, nu se mai îngrașă repede și este mai ușor de aranjat.

Vezi această postare pe Instagram

@the_buzzstore_ro si @doppelherz_romania mi-a oferit sansa sa testez Kollagen Beauty. Sunt tare curioasa in privinta efectelor.In pachetul primit am doze pentru 2 luni de tratament, am consumat deja 4 doze. Imi place foarte tare gustul, are aroma de pepene galben. Kollagean Beauty promite: ? mentinerea corespunzatoare nivelului de hidratare al pielii, sa asigure fermitatea si elasticitatea acesteia: mentine pielea intinsa, previne aparitia ridurilor, impiedica aparitia celulitei si a vergeturilor. ? intensifica cresterea, regenerarea si hidratarea parului: imbunatateste elasticitatea, previne uscarea, ruperea si despicarea la varfuri. ? sustine cresterea si sanatatea unghiilor: previne exfolierea si fragilizarea. Efectele au fost confirmate stiintific dupa 4 saptamani de utilizare Kollagen Beauty. #buzzkollagenbeautydoppelherz #buzzdoppelherzkollagenbeauty

O postare distribuită de Paula Caraman (@lucruriprivitedejosinsus) pe

După această perioadă de testare pot să vă spun că sunt mulțumită de efectele pe care le-a avut asupra întregului organism. Voi continua cura până voi termina toate cele 60 de fiole Doppelherz Kollagen Beauty.

Recomand cu încredere Doppelherz Kollagen Beauty.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares