Triodeluxe – sponsor la Danube Bloggers Meet

În ultimele trei luni am scris despre produsele primite la Danube Bloggers Meet de la Galați. Încă nu le-am terminat, mai avem vreo câteva și luna asta. Unul dintre sponsorii evenimentului a fost și Triodeluxe care ne-a oferit un odorizant și o keratină lichidă pentru păr. Nu-mi sunt necunoscute produsele de la Triodeluxe. De-a lungul anilor am folosit diverse produse, însă pe acestea nu. Aici găsiți părerea mea despre alte produse testate de la ei.

Foresan Deluxe – odorizant concentrat de cameră

O să încep cu odorizantul concentart de cameră pentru că este cel de care m-am îndrăgostit de când l-am desfăcut. Am fost tare curioasă în privința lui pentru că era prima dată când îl vedeam. Când am văzut că are ca și dozare un capac cu un orificiu, mai mult mi-a sporit curiozitatea.

Odorizantul concentrat de cameră se poate folosi oriunde în cameră. Se aplică 3-4 picături ( de aceea are așa orificiul de dozare) în colțurile camerelor sau oriunde se dorește o reîmprospătare a aerului.

Eu să vă spun sincer l-am mutat într-un recipient cu pulverizator. Aplic câte un puf pe draperii, perdele sau pe vreun aranjament floral din cameră. Mirosul plăcut și fresh se menține 2-3 zile fără să fie nevoie de reaplicare. Sunt tare, tare încântată de acest odorizant și sigur îl voi recumpăra pe viitor.


Keratina lichidă

Keratina lichidă aduce părului foarte multe beneficii. Din păcate nu m-am înțeles cu ea, eu am părul foarte subțire, moale și fără volum, iar după aplicarea keratinei părul devenea și mai mătăsos și fără volum. Cred totuși că este foarte bună pentru persoanele cu un păr mai zglobiu. De aceea pentru a nu-l ține degeaba în dulap l-am oferit unei persoane la un concurs organizat pe pagina mea. Abia aștept să-mi spuna câștigătoarea ce experiență are cu el.Acestea sunt cele două produse primite de la Triodeluxe.ro la evenimentul bloggrițelor de beauty din luna martie. Voi ați folosit produse de la ei? Ce exeriențe aveți cu produsele lor?

5 thoughts on “Triodeluxe – sponsor la Danube Bloggers Meet

  1. Nu am folosit produsele, dar keratina
    lichida am înțeles că e foarte bună.
    Și cine nu și-ar dori să aibă aerul înmiresmat!?

  2. Se pare că și spray-ul deodorant e bun, mulțumim pentru recomandări!Eu nu am încercat niciun produs , dar îmi doresc de mult timp să încerc un produs cu keratină?

  3. Eu folosesc acum odorizantul de luxe de camera si imi place foarte mult cum miroase peste tot pentru ca eu dau peste tot si in baie si pe hol!Vai dar cum de nu m.am gandit si eu sa.l pun intr.un recipient cu pulverizator!Multumesc mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares