ManiaMall.ro este alegerea perfecta pentru toata familia

Oare exista vreo domnisoara/doamna careia sa nu-i placa cumparaturile? Nu cred. Stiu, sigur, ca sunt barbati carora nu le plac cumparaturile, dar mai ales, cumparaturile impreuna cu sotia. Sotul meu este unul dintre acei barbati, intotdeauna trebuie sa ne ciondanim cand vine vorba sa mergem impreuna la cumparaturi. Nu intelege de ce trebuie sa pierd asa mult timp printre rafturi si nu pot sa fac cumparaturile rapid ca el. In cateva minute deja iese din magazin, eu dupa cateva ore :))))) Cunoasteti cazuri? 
In sfarsit, a reusit si pe noi sa ne impace un mall, nu trebuie nici sa ne deplasam si nici sa ne certam prin magazin, pentru ca el este online si fiecare isi cumpara ce doreste fara sa stea dupa celalalt. Noul market place ManiaMall.ro este alegerea perfecta pentru cumparaturile destinate familiei, aici gasim tot ce avem nevoie. Un mall foarte bine structurat, pentru a gasi rapid ceea ce ne trebuie la MallMania.ro avem urmatoarele categorii:
– auto, accesorii si piese,
– moto, scute, atv si quad,
– scule, garaj si service,
– biciclete, echipamente si piese,
– articole sportive si fitness,
– baby, carucioare si jucarii,
– casa, electrocasnice si mobilier,
– haine, incaltaminte si accesorii.

Avand o structura atat de bine formata este simplu pentru orice client sa gaseasca produsele de care are nevoie, fara sa piarda timp si sa depun vreun efort. De acum, orice barbat isi poate face cumparaturile din fata calculatorului fara sa mai fie nevoit sa stea ore in sir dupa sotie/iubita, nu? Cred ca si doamnelor le va fi cu siguranta bine venita lansarea noului market place ManiaMall.ro, nu? Chiar daca imi place sa fac cumparaturi si pentru mine este o usurare lansarea acestui mall, pentru zilele cand nu am chef de iesit din casa, in special pe vreme rece. Si, dupa cum bine stiti, in curand voi deveni, iarasi, mamica si imi va fi si mai greu sa merg la cumparaturi cu un bebelus dupa mine, asa ca sunt tare incantata de acest mall. 

Baby, Carucioare,Jucarii

Deja am facut primele vizite si mi-am ales un carucior pentru bebele care va sosi anul viitor. Inca, nu stiu ce va fi, dar am ales, un carucior 2 in 1 rosu ( sugerez subtil si poate ma aude Doamne Doamne ca vreau fetita)  foarte frumos si la un pret foarte bun ( il vazusem si la mn in oras, dar cu pretul mult mai mare). Nu o sa va plictisesc cu detalii tehnice, o sa va arat numai o poza sa vedeti cum arata, mai multe detalii gasiti in ManiaMall.ro.

Ati auzit de ManiaMall.ro ? Ati vazut ce preturi au si cate produse se gasesc? Va astept parerea si sa vedem ce v-a facut cu ochiul din acest magazin.
Spor la cumparaturi!!!!!!!

1 thought on “ManiaMall.ro este alegerea perfecta pentru toata familia

  1. Am tras si eu o fuga pe siteul lor,dar nu am reusit sa vad ceva haine sau incaltaminte ,bu stiu de ce ,oricum cariciorul ales de tine e foarte frumos,o sa ii stea bine la bebe in el

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares