Quickmobile a actualizat preturile reduse dupa scaderea TVA la 20%

Intotdeauna sunt cu ochii pe magazinele online si pe reducerile care sunt disponibile, asta pentru ca vreau sa-mi cumpar un smartphone nou. Chiar eram curioasa daca dupa anuntarea reducerii TVA-ului de la 24% la 20% magazinele online vor face imediat schimbarile sau vor trece cateva zile bune pana acestea vor fi anuntate. Cred, ca fiind sarbatorile de iarna cu siguranta vor intarzia, astfel avand o scuza buna. Nici nu m-am inselat prea mult, de exemplu la cel.ro sau evoMag reducerea TVA-ului nu a fost updata, in schimb am vazut la QuickMobile chiar din prima zi a anului si tare m-am bucurat. 

Intr-adevar brandurile care se respecta, isi respecta si clientii, si chiar daca unii dintre angajati au trebuit sa munceasca chiar si in ziua de Revelion pentru ca a doua zi clientii sa se bucure cu adevarat de reducerea TVA-ului acestia au fost la inaltimea asteptarilor tuturor afisand preturile reduse. Credeti ca degeaba a fost primul magazin din Romania care a adus la vanzare iPhone  5C sau 5S si iPhone 6? Nuuu …. sunt printre cei mai buni si isi merita renumele. 


De aceasta reducere a TVA-ului m-am bucurat si eu. De multa vreme urmaream sa-mi iau un smartphone Samsung Galaxy Grand Prime de la ei ( am fost intotdeauna multumita de achizitiile facute si nu am avut probleme cu produsele cumparate) si acum chiar se vede o diferenta la pret dupa aplicarea noului TVA de 20% . Nu e mare diferenta, dar exista fata de la alte magazine online care inca nu si-au facut schimbarile. Daca vreti sa va cumparati vreun gadget atunci nu va pacaliti sa cumparati de la alte magazine care au preturile afisate cu vechiul TVA de 24% , ci cumparati de la QuickMobile.

5 thoughts on “Quickmobile a actualizat preturile reduse dupa scaderea TVA la 20%

  1. Nu am cumparat pana acum de pe acest site dar mersi de recomandare. Nu se stie niciodata 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares