Tapiterie auto impecabila cu Max Cleaning

Poate sunt putin obsedata de curatenie, dar pentru mine este foarte important ca lucrurile cu care intru in contact sa fie curate. Acasa unde totul tine de mine, ma straduiesc sa mentin curatenia pe toate suprafetele din locuinta, chiar daca asta inseamna smotru toata ziua. Dar, atunci cand trebuie sa intru in contact cu alte lucruri care nu tin de mine, mi-ar placea ca si acestea sa fie cat de cat curate. Singura mea problema ar fi curatenia si tapiteria din mijloacele de transport in comun, stiu ca este mai greu de mentinut cand sunt atatia oameni care urca si coboara ( multi care nu dau atentie sa pastreze curat ), dar ar fi ideal sa fie cat de cat curat,nu? 
Prefer sa stau in picioare decat sa ma asez pe un loc unde tapiteria este murdara. Norocul meu este ca ma deplasez foarte rar cu mijloacele de transport in comun, iar pentru astfel de deplasari apelez intotdeauna la o firma pe care chiar o intereseaza clientii. Nu-mi dadeam seama cum de fiecare data acestia au curatenie si o tapiterie auto impecabila. Pana intr-o zi cand stand de vorba cu soferul ( pana sa soseasca ora plecarii) am aflat ca firma lor saptamanal apeleaza la o firma specializata ( Max Cleaning)  pentru curatarea tapiteriei auto si astfel fiecare mijloc de transport al lor este impecabil. Nici nu-mi venea sa cred ca sunt patroni care se gandesc si la bunastarea clientilor in afara de castigul lor. De atunci, am ramas clienta al acestei firme si merg intotdeauna cu placere. 


Curioasa din fire cand am ajuns acasa am cautat mai multe informatii despre aceasta firma de curatare si spalarea a tapiteriei auto despre care mi-a vorbit soferul. Mi-a placut ce am aflat despre ei si de aceea va recomand si voua sa apelati la ei, indiferent de autovehiculul pe care il detineti. 

Max Cleaning ofera servicii de inalta calitate clientilor, iar pentru ca acest lucru sa fie posibil au o echipa de profesionisti care isi indeplinesc cu responsabilitate sarcinile si nimic nu este facut doar de ochii lumii, ci cu daruire si sarguinta pentru rezultate exceptionale. Este foarte important ca personalul sa se ridice la nivelul asteptarilor clientilor pentru a-si apara reputatia obtinuta de-a lungul timpului. Personalul este permanent instruit si impreuna cu eforturile depuse acestia sunt capabili sa asigure servicii ireprosabile de curatare si spalare mochete, curatare canapele si curatare tapiterie auto. 
La finalul fiecarei sarcini primite personalul obtine rezultate uimitoare pentru clientii lor, astfel oferindu-le calitate si preturi accesibile tuturor. 

Daca va doriti calitate, eficienta, profesionalism si experienta atunci apelati cu incredere la Max Cleaning pentru a va asigura ca va bucurati de cele mai bune servicii de pe piata.

5 thoughts on “Tapiterie auto impecabila cu Max Cleaning

  1. Super interesant. Mai ales pentru noi mamicile, fie ca este vorba de transport in comun sau masina personala, trebuie sa fim foarte atente unde si cum mergem cu copilul, curatenia este esentiala.

  2. Nu se merita sa faci personal curatenie in masina, ma refer la curatatul tapiterii. Nu stiu cat costa in alte parti dar in Iasi unde duc eu masina este foarte ieftin si fac o treaba foarte buna

  3. Eu nu am masina, deci nu am probleme de Genul, ca trebuie sa curat masina, dar mor cand vad ca altii au masina, si nu stiu sa pastreze curatenia in ea, nu stiu ce ii costa sa o curete, nu zic o data pe zi, dar macar o data la saptamana curato, daca nu iti place tie sa faci curatenie, dupa la spalatorie… cat despre mijloacele de transport in comun numai zic nimic, lasa toate de dorit cand e vb de curatenie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares