Brit-Ro Consultancy va ajuta sa gasiti locuri de munca in strainatate

Dupa 10 ani de locuit in Italia, ne-am intors in Romania crezand ca s-au mai schimbat lucrurile si pe la noi. Din pacate, dupa vreo 2 ani de stat aici, cheltuind economiile avute ne-am dat seama ca traiul in Romania este destul de greu. Dupa criza economica din 2008 inca se mai simt consecintele, iar locurile de munca in Italia s-au diminuat si astfel am ajuns sa cautam locuri de munca in alte tari. Stand de vorba cu cumnatul meu, din partea sotului am ajuns la concluzia ca ar fi mai bine sa ne indreptam atentia catre Marea Britanie pentru ca se gasesc locuri de munca si sunt platite destul de bine. Sa nu credeti, ca a fost usor drumul parcurs pana am reusit sa ne stabilim si sa fim siguri de locul de munca. Am trecut prin cateva peripetii si dezamagiri, dar pana la urma cu ajutorul agentiei de recrutare Brit Ro am reusit sa obtin un loc de munca intr-un hotel ca receptionera, iar sotul sofer pe tir. Dar, haideti sa o iau cu povestea de la inceput pentru a va da cateva detalii pretioase pentru a va fi utile in momentul in care va doriti sa obtineti un loc de munca in strainatate.

Dupa ce am mers pe increderea unei cunostinte, ne-am dat seama ca aceasta ne-a cam pacalit si am ramas, si pe drumuri intr-un loc strain. Dupa cateva incercari am reusit sa gasim un loc de munca pentru o luna de zile: la spalat vase intr-un restaurant. Dupa aceasta luna, ne-am reintors in Romania, dar nu ne-am dat batuti si am incercat iarasi sa gasim pe cineva de incredere care sa ne asigure un loc de munca. O prietena mi-a recomandat agentia Brit-Ro Consultancy specializati in recrutarea si plasarea personalului romanesc in Marea Britanie, dar si in alte tari europene. Nu mai voiam sa aud de prieteni, cunostinte, neamuri asa ca am apelat la specialisti . Dupa ce am cautat mai multe informatii despre aceasta agentie am aflat ca activitatea de baza a companiei este de a aproviziona piata din Marea Britanie si alte piete europene, cu forta de munca profesionala si calificata, si de a intemia relatii de lunga durata cu clientii interesati din Marea Britanie.

 

 

stomatolog-370x250

locuri de munca strainatate

Compania Brit-Ro poate recruta personal in mai multe domenii:

  • domeniul medical: medici specialisti, medici stomatologi, medici veterinari, asistente medicale si infirmieri,
  • personal IT,
  • ingineri: telecomunicatii, CNC, automotive, electronice, mecanice, civile,
  • muncitori calificati in constructii: dulgheri, tencuitori, zidari, operatori utilaje, electricieni,
  • soferi profesionisti categoria C si CE,
  • opratori in depozite: culegatori, ambalatori, operatori utilaje,
  • domeniul hotelier: chelneri/personal bar, cameriste, bucatari, asistenti bucatar, bucatari sefi, receptioneri.

Daca va hotarati sa apelati la aceasta agentie o sa fiti multumiti pentru ca sunt foarte seriosi, profesionisti iar voi o sa obtineti un loc de munca pe placul vostru. Eu am apelat la ei si sunt foarte incantata de locul de munca obtinut cu ajutorul lor, locul de munca mi-a fost asigurat de cum am ajuns acolo si inca lucrez la ei.

Daca va doriti locuri de munca in strainatate bine platite si sigure apelati la Brit-Ro Consultancy. 

1 thought on “Brit-Ro Consultancy va ajuta sa gasiti locuri de munca in strainatate

  1. Nu stiu ce sa zic . Au fost atat de multe cazuri de firme care s-au dovedit neserioase incat acum eu sunt sceptica. Nu am patit-o personal. Nici nu am cautat 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares