Cel mai fascinant ținut este ținutul de mână, Le mage

Spre rusinea mea nu am mai citit de multa vreme poezii, dar in urma cu cateva zile am primit un volum de poezii si tare m-am mai bucurat. Acest volum de poezii este de fapt un cadou din partea autorului Mihai Gavrilescu prin intermediul  Alinei , le multumesc din suflet amandurora.

Imi plac foarte mult poeziile si tin minte ca citeam foarte multe, dar in ultima perioada nu am citit deloc. Cand am primit coletul, cu acest volum de poezii, m-am simtit cuprinsa de nostalgie si imediat m-am apucat de citit. Am uitat sa va spun ca am primit si un semn de carte cu totul special, un semn de carte traditional, cusut pe etamina si apretat. M-a incantat nespus acest detaliu, dar si mai tare m-a incantat mesajul autorului scris de mana si cu autograf, special pentru mine.

Cine este autorul volumului de poezii?

Spre rusinea mea nu am auzit de Mihai Gavrilescu pana acum, de aceea m-am gandit sa va spun cateva informatii, poate mai sunt persoane in situatia mea. Intr-adevar autorul nu s-a semnat pe carte decat Le Mage, dar asta ne arata cat de modest poate fi. O abordare destul de interesanta si care te face curios sa iti doresti sa afli cine sta in spatele acelor minunate versuri pline de emotie.

De ce imi place aceasta carte?

Imi este putin dificil sa fac recenzie unei carti de poezii, dar incerc sa nu ma fac de ras si  sa intelegeti cat de minunata este cartea asta. In primul rand cartea incepe cu o poezie plina de iubire, frumusete si subintelesuri, fiecare o traieste dupa pofta inimii.

Preludiu, Le mage

„Există un ţinut unde curg
râuri lacrimale
săpând crevase
în palme
şi palmele se împreunează
în cascade de degete
şi degetele se împletesc
şi umplu cerul
cu porumbei de lână.
Cel mai fascinant ţinut este ținutul de mână.”

Aceasta poezie este numai inceputul, asa cum ar zice o prietena de-a mea, aperitivul. Ceea ce urmeaza este cu adevarat fermecator, poeziile sunt pline de iubire in toate formele ei. Autorul a incercat sa ne faca sa simtim fiecare cuvant, fiecare emotie , sa creeze cartea ca pe o intreaga poezie. Am savurat savurat fiecare poezie si m-am bucurat pe parcursul a 135 de pagini de poezii exceptionale si de desene create de autor pentru a reda sin in figuri emotiile poeziilor.

Eu va invit sa citit cartea ,, Cel mai fascinant tinute este tinutul de mana,, Le mage si va pot spune ca nu o sa regretati. Este un cadou perfect pentru persoana iubita sau pentru cineva care iubeste poezia.

3 thoughts on “Cel mai fascinant ținut este ținutul de mână, Le mage

  1. Recunosc ca rar citesc poezii. Nu am fost fan niciodata dar mi s a intamplat saimi placa unele poezii.

  2. Mie imi place sa citesc poezii <3 mai ales daca sunt de dragoste sau nostalgice sau exprima alte sentimente puternice 🙂 cartea asta ar fi un cadou perfect pentru mine 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares