Ce inseamna tensiune arteriala oscilanta?

Am citit de multe ori despre problemele oamenilor care se confrunta cu o tensiune arteriala oscilanta, dar niciodata nu am dat prea mare importanta acestui aspect. In urma cu cateva luni doctorul a descoperit ca mama mea are tensiune arteriala oscilanta si trebuie sa fim mai atenti la ceea ce face, existand riscul ca in timp sa faca hipertensiune oscilanta. Atunci cand doctorul ne-a vorbit despre aceasta ,,boala,, a mamei in termeni medicali mare lucru nu am inteles, de aceea m-am documentat despre cauze, tratamente si modalitati de tinere sub control a acesteia.

Ce inseamna tensiune arteriala oscilanta?

Stim cu toti ca atunci cand depunem efort, avem emotii sau suntem obositi, tensiunea arteriala creste, dar apoi revine la normal. Insa, atunci cand aceste cresteri episodice peste valorile normale nu au fost provocate de niciun efort fizic sau de emotii, vorbim despre tensiune oscilanta. Tinuta sub control tensiunea oscilanta nu este periculoasa, insa cu toate aceste exista riscul ca la unele persoane sa devina din ce in ce mai frecvente si apoi in timp sa dezvolte hipertensiune arteriala.

Cauze ale producerii tensiunii oscilante.

  • Disectia de aorta.
  • Tamponada cardiaca.
  • Feocromocitomul.
  • Hipotiroidismul.

Tratament.

Fiecare pacient in parte este diferita de aceea medicul recomanda un tratament specific fiecarei persoane in parte. Insa, ceea ce este bine de stiut este faptul ca trebuie sa fie masurata constant aceasta tensiune oscilanta, chiar si acasa cu un dispozitiv medical.

Unde gasim un tensiometru bun?

Va spuneam ca mama mea are tensiune arteriala oscilanta si ca sa ii usurez sarcina de a masura tensiunea, am ales sa-i cumpar un tensiometru pe care sa-l foloaseasca acasa. Pe sendo.info/ro/ am gasit tensiometru SENDO ADVANCE 3 si SENDO SMART , am ales SENDO SMART pentru ca este mai usor de utilizat si de unul singur.

Avantajele oferite de produsele si serviciile SENDO.

 

  • Tensiometru cu precizie extraordinara la tine acasa.

Este foarte important ca tensiometrul folosit sa fie cat mai precis posibil, de aceea calitatea si exactitatea SENDO sunt verificate la cele mai inalte standarde profesionale, pe parcursul a sute de ore de testari.

  • Tensiometru cu rezistenta garantata de tehnologia japoneza.

Se stie ca tensiometrele SENDO sunt create de ingineri japonezi, dar nu orice ingineri, ci cu o experienta de aproape 40 ani in productia de tensiometre digitale. Pun accent pe orice detaliu si de aceea inainte de a ajunge la consumatori tensiometrele digitale SENDO trec printr-un adevarat proces de testare.

  • Cu tensiometru SENDO deveniti expert in masurarea tensiunii. 

Daca, credeati ca masurarea tensiunii este o problema, atunci trebuie sa stiti ca tensiometrul SENDO face aceasta sarcina sa fie o joaca de copii. Cu un singur buton masurarea tensiunii se face in cateva secunde. Pentru a masura corect tensiunea arteriala trebuie sa aveti o pozitie corecta a corpului si a bratului, apoi fixati manseta tensiometrului si apasati butonul, asteptati 30 secunde si pe ecranul tensiometrului vor fi afisati indicatorii pentru tensiunea arteriala.

  • SENDO – isi face datoria ani in sir.

Avem o garantie de 5 ani a utilizarii tensiometrelor SENDO, acestea sunt create pentru a asigura ani la rand o masurare exacta a tensiunii, fara eroare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares