Aplicarea unghiilor cu gel a devenit o necesitate

De ceva vreme merg la o prietena acasa sa-mi pun unghii cu gel pentru ca are preturi destul de bune, nu ia pielea de pe mine ca la salon. Mi-am dat seama ca are cliente si face bani bunicei din aceasta practica. Corina chiar m-a incurajat sa incerc si eu, am uitat sa va spun ca suntem din localitati diferite, deci nu si-ar pierde clientele din vina mea ­čśÇ M-am gandit o perioada si apoi in urma cu cateva saptamani am luat decizia de a merge sa fac niste cursuri pentru aplicarea unghiilor cu gel. Dupa ce m-am inscris si mi-a placut foarte mult ceea ce faceam la cursuri, mi-am zis ca trebuie sa-mi achizitionez si eu un kit unghii gel profesional. Dupa ce am cerut cateva sfaturi de ingrijire a unghiilor, despre ce tip de kituri unghii as avea nevoie ca incepatoare si in ce magazine le-as putea gasi, m-am apucat sa ma documentez temeinic.

Majoritatea femeilor din ziua de azi poarta unghii cu gel, iar de pe urma caestei practici se castiga destul de bine, mai ales daca optezi sa aplici unghii cu gel acasa. Corina m-a indemnat sa imi achizitionez kit unghii gel de pe site-ul buymag.ro pentru ca de aici si-a luat de fiecare data kit unghii gel profesional de buna calitate si toate clientele au fost multumite.

De ce Buymag.ro?

  • produse profesionale si calitative,
  • preturi accesibile,
  • distribuitor in Romania pentru branduri celebre pe piata internationala,
  • seriozitate,
  • profesionalism,
  • rapiditate.

Este de la sine inteles ca atunci cand folosim instrumentele potrivite, unghiile vor suferi transformari inedite si spectaculoase, asadar ne vom bucura de o manichiura perfecta pentru mult timp. Daca dorim sa realizam manichiuri spectaculoase, acasa, fara sa mai aruncam banii la saloane cel mai indicat este sa urmam niste cursuri de instruire, sa achizitionam kit unghii cu gel de la o firma cunoscuta si sa ne apucam de treaba cu multa daruire.
Kiturile pentru aplicarea unghiilor cu gel sunt foarte indicate pentru ca acestea sunt mai practice, in functie de alegerile noastre putem sa optam pentru kituri unghii cu mai multe produse si la preturi mai accesibile decat daca optam pentru cumpararea fiecarui produs separat.

Voi ati avea curaj sa aplicati unghii cu gel, acasa?

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares