Produse pentru unghii cu gel de pe Obsesiv.ro

Bună dimineața! O nouă zi de sâmbătă cu multe planuri atât pentru activitatea zilnică, cat și pentru cea din online. M-am gândit să creez pe blog și categoria Nails. La această categorie o să găsiți manichiuri realizate de mine, review-uri la produse pentru unghii sau recomandări de produse. Pe blog mai am astfel de articole și o să le adaug pe toate la această categorie. Însă începând de astăzi o să public în fiecare sâmbătă la această categorie. Sper să vă placă și să învățați câte ceva din postările mele.

Săptămâna trecută am primit un colet cu produse pentru unghii cu gel de pe Obsesiv.ro M-am bucurat enorm când am deschis coletul. Mi-am ales un gel de construcție, diferite pile, geluri color, o ojă semipermanentă și câteva floricele uscate. Anul trecut am început să ,,lucrez,, acasă , dacă pot spune așa, ca tehnician protezist. Asta în termeni de specialitate, dar pe înțelesul tuturor, pun unghii false cu gel. La început cu ceva emoții și multă chinuială, am reușit să le pun câtorva prietene, apoi treptat a început să-mi placă tot mai mult. În ianuarie am mers și la un curs, ca să învăț tot mai multe. Acum pot să spun că mă descurc binișor, dar încă învăț.

Produse pentru unghii de pe Obsesiv.ro

Gel UV 3 în 1 Clear – Royal Femme

Gelul 3 în 1 este un gel care se poate folosi ca bază, construcție și finish. Cu un astfel de gel economisim mai mulți bani pentru că nu mai trebuie să achiziționăm o bază și un finish. Ceea ce îmi place la el este faptul că are o vâscozitate densă, adică nu curge când lucrez cu el. Se lucrează foarte ușor cu el pentru că nu curge și în același timp este autonivelant. Cum să nu-l iubești când îți ușurează munca, mai ales dacă ești și începătoare.


Am avut și surpriza plăcută să descopăr că spre deosebire de alte geluri UV Gelul 3 în 1 Royal Femme nu arde în lampă. Este un gel foarte flexibil și aderența este foarte bună.Se poate folosi atât pe unghia naturală cât și la construcția pe șablon.

Mod de utilizare:

1. După ce se usucă primerul se dă un strat pensulat, subțire, de gel 3 în 1 Royal Femme și se usucă în lampă ( 1 minut lampa LED, 2 minute lampa UV)

2. – După uscarea primului strat se poate construi extensia cu acest gel. Trebuie să știți că se lucrează foarte ușor pentru că este dens și se autonivelează.

3. – Îl puteți folosi și ca finish pentru că este gel UV 3in1 Clear Transparent, după care se pune la lampă.

4. – Dupa uscare, gelul trebuie degresat.

Pile unghii din carton Royal Femme

Pentru a realiza unghii cu gel mai avem nevoie și de pile. Acestea au un rol foarte important în darea unei forme corecte a unghiei și finisarea lor. Mi-am ales la aceste pile diferite forme și granulații. Unele sunt mai abrazive altele mai fine, unele sunt pentru a da forma, altele pentru finisarea unghiei. Una dintre ele este bună mai ales pentru a o folosi la pilirea sub unghie la final, când fac retușarea finală, pentru că este foarte subțire.

Geluri color eXclusive și Ojă semipermanentă Aurora

Până acum am tot auzit de aceste geluri color că ar fi foarte bune din toate punctele de vedere. Acum pot să spun că m-am convins și eu. Consisteța lor este bună, se aplică foarte ușor, acoperă dintr-un singur strat și are un luciu intens. Eu mi-am ales câteva culori mai deosebite și sunt foarte mulțumită. Unele dintre ele le pot aplica pe diverse culori și obțin diverse nuanțte minunate. O să le vedeși pe paletar și sigur vor fi și pe placul vostru.

Pe lângă gelurile color eXclusive, am zis să încerc și o ojă semipermanentă Aurora. Ei, și aceasta a fost o surpriză plăcută. Se aplică foarte ușor, are o consistență densă și acoperă perfect dintr-un singur strat. Culoarea este foarte pigmentată și cu un luciu intens.

Flori naturale uscate prin presare

Până acum nu am mai folosit ca și accesorii pentru a ornamenta unghiile astfel de flori. Ba mai mult, chiar nici nu am mai vâzut pe alte siteuri. Însă am mai văzut la alte fete și tare mult îmi făceau cu ochiul. Bineînțeles că acum când am dat peste ele nu aveam cum să le ratez. Sunt flori naturale uscate și presate astfel încât să poată fi folosite cu ușurință când se aplică pe unghii. Sunt compatibile cu gelul și acrylul, dar și cu manichiura simplă cu lac sau ojă. Cu un astfel de accesoriu pentru Nail Art o să obținem un efect spectaculos.

De asemnea pe Obsesiv.ro o să găsiți foarte multe produse și accesorii pentru unghii. Data viitoare mi-am propus să-mi achiziționez și ceva instrumente manichiură-pedichiură pentru că am văzut foarte multe produse la prețuri accesibile.

Cum vi se par aceste produse? Ați folosit vreunul dintre aceste produse? Știați de Obsesiv.ro ?

8 thoughts on “Produse pentru unghii cu gel de pe Obsesiv.ro

  1. Am vazut cat de frumos te-ai specializat in aceasta arta, pentru ca, pentru mine, si cred ca nu numai, este o arta. Sa te bucuri de aceste minunatii si sa ai rezultate pe masura in folosirea lor. Nu stiu daca as avea rabdare sa fac ceea ce faci tu.

  2. Ma bucur ca ti-ai descoperit o noua pasiune. Eu am o prietena care pune unghii cu gel de vreo 6 ani si pot sa spun ca am fost si eu clienta ei la inceput. Imi plac mult florile, o s-o intreb daca le foloseste si ea pe unghii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares